ΔΕΘ-HELEXPO: Στις 30 Μαρτίου η έκθεση Sportexpo Marathon 2017

23-01-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Πόλο έλξης όλων όσοι ασχολούνται με τις αθλητικές δραστηριότητες αναμένεται να αποτελέσει η έκθεση Sportexpo Μarathon 2017, η οποία διοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo κατά την περίοδο από τις 30 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες,

Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι, φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και απλοί επισκέπτες που αγαπούν την άθληση είναι το κοινό της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και τις αγαπημένες τους ομάδες, καθώς και δημοφιλείς αθλητές.

Η έκθεση συνδυάζεται και με ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή αθλητικά γεγονότα της χώρας, τον 12Ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος πραγματοποιείται στις 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι χιλιάδες συμμετεχόντων στον μαραθώνιο θα πραγματοποιήσουν εγγραφή συμμετοχής και θα παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Sportexpo Marathon.

Η παράλληλη διεξαγωγή της Sportexpo Marathon και η προετοιμασία του μαραθωνίου θα προσελκύσει και διεθνείς επισκέπτες στην έκθεση από χώρες όπως η Ρωσία, η Κροατία, η Κένυα, η Αιθιοπία, κα.

Η Sportexpo Μarathon 2017 αξιοποιεί την σημαντική παρακαταθήκη της περσινής διοργάνωσης, η οποία προσέλκυσε μέσα σε ένα τριήμερο 28.500 επισκέπτες και καθιερώθηκε στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου.

Η Sportexpo Marathon διοργανώνεται σε συνεργασία με τον οργανωτή του ∆ιεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ», αθλητικού συλλόγου, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι