Travel Event Thessaloniki: Εκδήλωση Β2Β με ξένους τουριστικούς πράκτορες

23-01-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Την εκδήλωση Travel Event Thessaloniki για επαγγελματιες του τουρισμού, διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά η εταιρία προώθησης ξενοδοχείων και προορισμών Respond On Demand, στις 27 και 28 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2017 θα φιλοξενήσει εκπροσώπους τουριστικών γραφείων του εξωτερικού στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας όμως να καλύψουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια για να συμμετέχουν στη διοργάνωση, ως ένα δείγμα του σοβαρού τους ενδιαφέροντος να συνεργαστούν με ελληνικά ξενοδοχεία/τουριστικά γραφεία.

Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής τουριστικοί πράκτορες από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουγγαρία, Ιταλία, Τουρκία, Λίβανο, Γερμανία, Κόσσοβο, Αμερική, Βουλγαρία, Νότια Αφρική, Λατβία, Βέλγιο και Αγγλία, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής αυξάνονται διαρκώς.

Η αξία του stand για τη συμμετοχή εκπροσώπων ελληνικών ξενοδοχείων έχει οριστεί σε συμβολικό ποσό, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία  να συμμετέχουν.

Κατά τη διήμερη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις ανάμεσα σε Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους ξένων τουριστικών γραφείων, με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών ανάμεσα τους και την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός