Στις 19 - 21 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο του TAE KWON DO θα διεξαχθεί η Β2Β έκθεση για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων EXPOHOTEL, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στον επαγγελματικό κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων. Η έκθεση έχει τοποθετήσει στο κέντρο του ενδιαφέροντος της διοργάνωσης τον επιχειρηματία που προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας στους ημεδαπούς και αλλοδαπούς επισκέπτες της χώρας μας.
Αντικείμενο της είναι η παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτόν.
Στόχος της είναι η δημιουργία μίας αποκλειστικής έκθεσης που θα γίνει θεσμός και θα είναι αφιερωμένη στο χώρο των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων.
Η απόφαση για τη διοργάνωση της EXPOHOTEL ελήφθη για τους εξής λόγους:
• 1. Ο τομέας των τουριστικών καταλυμάτων έχει ανάγκη από μια εξειδικευμένη έκθεση που θα διοργανώνεται αποκλειστικά για τον κλάδο αυτό. Στην επαγγελματική αγορά του εξοπλισμού και της ανακαίνισης τουριστικών καταλυμάτων διαπιστώθηκε ένα κενό μίας αποκλειστικής έκθεσης με αυτό το αντικείμενο.
• 2. Οι ανάγκες του τουριστικού κλάδου σε ανακαίνιση, οργάνωση και εξοπλισμό ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου (περίπου στο τέλος Οκτωβρίου).
• Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να έχει ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς του πολύ σύντομα, έτσι ώστε να προλάβει να προβεί σε επιλογές και αγορές πριν την έναρξη της ερχόμενης τουριστικής περιόδου (Πάσχα). Συνεπώς ο Νοέμβριος είναι ο καταλληλότερος μήνας για μία τέτοια διοργάνωση.
Οι διοργανωτές ορμώμενοι από την μεγάλη εμπειρία της εταιρείας, στην οργάνωση επαγγελματικών και καταναλωτικών εκθέσεων, αλλά και την απαίτηση από μεγάλο μέρος του πελατολογίου των εκθέσεων για μια έκθεση τουριστικού/ξενοδοχειακού ενδιαφέροντος, πήραν την απόφαση για τη διοργάνωση της 1ης EXPOHOTEL το 2015.
Η EXPOHOTEL εγγυάται την εμπορική της επιτυχία και προεξοφλεί την παρουσία επισκεπτών- ξενοδοχειακών μονάδων παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ σε επιλεγμένους επισκέπτες ανάμεσα σε ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων:
-2.000 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αττικής
-1.000 αεροπορικά εισιτήρια
-Περισσότερα από 1.000 ακτοπλοϊκά εισιτήρια
-Ναυλωμένα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις
Η διοργανώτρια εταιρεία “PRINCIPAL MANAGEMENT” είναι μία εταιρεία που ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων για περισσότερα από 10 χρόνια. Οι εκθέσεις που διοργανώvει είναι:
• ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΕΠΙΠΛΟΥ – η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση στον επαγγελματικό τομέα της κατασκευής επίπλου με συμμετοχές από ολόκληρη την Ελλάδα.
• HOMESHOW – έκθεση που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο και αφορά τον εξοπλισμό κατοικίας.
• TECHNICA ELECTRONICA – επαγγελματική έκθεση που αφορά τον τομέα συστημάτων ασφαλείας και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου.