81η ΔΕΘ: Θεματικό πάρκο με τους παραμυθένιους κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά

26-08-16 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo ετοιμάζεται να καταπλήξει το κοινό με ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρ και έντονο διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»  θα αποκαλύψουν προς το παρόν ένα μικρό μόνο μέρος από τα σπαρταριστά μυστικά τους, κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ, προτού κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις 24 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο 1 της 81ης ΔΕΘ, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να βιώσουν την εντατική προετοιμασία του πρωτότυπου αυτού θεματικού πάρκου και την αγωνία της δημιουργίας ενός μαγικού σύμπαντος.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Τα δύο θεματικά πάρκα που διοργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια η ΔΕΘ είχαν προσελκύσει περισσότερους από 1 εκατ. επισκέπτες.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ