90 χρόνια ΔΕΘ: γράψε τη δική σου ιστορία

27-07-16 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Για τον εορτασμό της γενέθλιας επετείου των 90 χρόνων λειτουργίας, η ΔΕΘ-Helexpo διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν με μια μεγάλη γιορτή στις 3 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού αποφάσισε να συνθέσει το παζλ της ιστορίας της ΔΕΘ και για τον σκοπό αυτό ζητά από όσους την έχουν ζήσει, όσους έχουν συμμετάσχει σε αυτή ή την έχουν επισκεφτεί να γράψουν τη δική τους ανάμνηση ή να αποστείλουν στον εθνικό εκθεσιακό φορέα κάποιο φωτογραφικό ή υλικό αναμνηστικό που κράτησαν από τις διοργανώσεις της. 

Οι τρεις πιο όμορφες ιστορίες και οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες-αναμνηστικά θα βραβευθούν, ενώ οι δέκα καλύτερες ιστορίες και φωτογραφίες θα αποσταλούν σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς  σταθμούς, σε εφημερίδες και sites ώστε να αποτελέσουν τμήμα σχετικών ρεπορτάζ. Δημοσιογράφοι του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων θα αφηγηθούν επιλεγμένες ιστορίες, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και απαιτεί από εσάς να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να γράψετε τη δική σας ιστορία ή να ανασύρετε από κάποιο λεύκωμα τις δικές σας χαρακτηριστικές φωτογραφίες που σας συνδέουν με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ή ακόμη κάποια αναμνηστικά που κρατήσατε εσείς ή οι δικοί σας άνθρωποι. Τα βήματα είναι τρία: 

-Γράψτε τη δική σας ιστορία ή βρείτε το δικό σας φωτογραφικό ή αναμνηστικό υλικό.

-Μετατρέψτε το υλικό σε ηλεκτρονικό αρχείο pdf η jpg. 

-Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ με επισύναψη του σχετικού αρχείου και αποστείλετέ την έως τις 9/9/2016. (Εναλλακτικά στα γραφεία της Διοίκησης της ΔΕΘ-HELEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εγνατίας 154, 546 36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τηλ: 2310 291210).

διαβάστε ακόμα

Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό