WTM: Περιορίζεται στις 3 ημέρες η διάρκεια της έκθεσης το 2016

18-09-15 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Τριήμερη θα είναι η διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης WTM του Λονδίνου για το 2016, για πρώτη φορά στην ιστορία της έκθεσης, μετά από αίτημα των εκθετών και των επισκεπτών της, ύστερα από μια περίοδο ανάπτυξης.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016, με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, και για τις τρεις ημέρες της διοργάνωσης, προκειμένου εκθέτες και επισκέπτες να έχουν επιπλέον χρόνο για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, με παράλληλη μείωση του εκθεσιακού κόστους.

Την τελευταία 5ετία οι αριθμοί επισκεπτών της έκθεσης έχουν αυξηθεί κατά 20%, στους 32.528, με τους αγοραστές του WTM Buyers’ Club των τελευταίων τριών διοργανώσεων να είναι αυξημένοι κατά 16%, στους 9.124.

Μια τριήμερη διοργάνωση της έκθεσης θα δώσει στους εκθέτες τη δυνατότητα να έχουν συναντήσεις με περισσότερους ανθρώπους σε λιγότερο χρόνο.

Ο συνολικός αριθμός συμμετοχών στην WTM London 2014 έφτασε το ρεκόρ των 51.500, με τη δημιουργία 2,5 δισ. δολαρίων σε επιχειρηματικές συμφωνίες.

Η νέα, βελτιωμένη WTM του 2016 θα μετακινήσει περισσότερο περιεχόμενο στον εκθεσιακό χώρο, αυξάνοντας τις δυνατότητες δικτύωσης μεταξύ αγοραστών, εκθετών, επισκεπτών και μέσων ενημέρωσης.  

Ένα νέο αμφιθέατρο 300 θέσεων θα βρίσκεται στο Global Stage του εκθεσιακού χώρου, που σημαίνει ότι η πλειονότητα των συνεδριάσεων ηγετών στο χώρο θα βρίσκεται δίπλα στα εκθεσιακά περίπτερα και σταντ. Πέρυσι, το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων είχε 17.036 συμμετοχές με 8.829 μοναδικούς αντιπροσώπους της βιομηχανίας.

Το δημοφιλές Συνέδριο Κορυφής του ΠΟΤ και της WTM θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου, ενώ η Παγκόσμια Ημέρα Υπευθυνότητας στον Τουρισμό της WTM (WTM World Responsible Tourism Day), που αποτελεί το μεγαλύτερο ημερήσιο γεγονός υπευθυνότητας στον τουρισμό στον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της WTM, Simon Press, η διεύρυνση των εργασιών της έκθεσης θα παγιώσει περαιτέρω τη θέση της ως τους κορυφαίου παγκόσμιου γεγονότος της τουριστικής βιομηχανίας και το γεγονός όπου η τουριστική βιομηχανία διεξάγει τις επιχειρήσεις της.

H εφετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου.

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο