Προβολή της περιοχής Προ του Άθω ως γαμήλιου προορισμού στην αγορά της Βουλγαρίας

27-01-15 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τον γαμήλιο τουρισμό και τις ρομαντικές αποδράσεις στην Χαλκιδική παρουσίασε ως επαγγελματική πρόταση στη βουλγαρική αγορά ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού σε συνεργασία με τους συνεργάτες του-διοργανωτές γάμων, κατά τη συμμετοχή του στη θεματική έκθεση Balkanica Wedding Expo, που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιανουαρίου στη Σόφια.

Στις προτάσεις περιλαμβάνονται γάμοι στα ξωκλήσια των προαθωνικών και αριστοτελικών κόλπων, ειδυλλιακά γαμήλια δείπνα στα άλση του ορεινού όγκου και στις αμμώδεις ακτές της παράκτιας ζώνης και ρομαντικές αποδράσεις κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Η προ του Άθω περιοχή Χαλκιδικής λαμβάνει μέρος στην έκθεση για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Φέτος, η έκθεση προσέλκυσε χιλιάδες Βούλγαρους επισκέπτες και μελλόνυμφους. Το περίπτερο της περιοχής, σύμφωνα με τον Οργανισμό, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των καταναλωτών αλλά και των εκπροσώπων τουριστικών γραφείων που διοργανώνουν γαμήλιες τελετές, καθώς και εκδρομές νεόνυμφων.

Επίσης, επαγγελματίες του κλάδου συμμετείχαν στην παρουσίαση της περιοχής κατά τη διάρκεια επαγγελματικού workshop, που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης, αποτελώντας παράλληλη δραστηριότητα.

Μεγάλη ζήτηση κατέγραψε ο Οργανισμός και στα έτοιμα πακέτα «γαμήλιων προσφορών», τα οποία προετοιμάσθηκαν από τοπικές επιχειρήσεις/μέλη του Οργανισμού και περιλαμβάνουν προνομιακές τιμές σε ό,τι αφορά την οργάνωση γαμήλιων τελετών/δείπνων αλλά και την οργάνωση διακοπών κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Η προσπάθεια αυτή συνοδεύθηκε από εκτενές «γαμήλιο αφιέρωμα» στις διαδικτυακές και έντυπες βουλγάρικες εκδόσεις «Welcome to Greece» και «Γάμος», ενώ η συνέχεια της θεματικής προώθησης της περιοχής θα δοθεί σε έναν περίπου μήνα στη Βηρυτό του Λιβάνου, με εκθεσιακή συμμετοχή της περιοχής στη θεματική έκθεση Wedding Follie.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο