Ιαματικός τουρισμός: Θέσεις πρακτικής άσκησης και επιμόρφωσης

07-03-17 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Cultour+ (Innovation and Capacity Building in Cultural Tourism), που υλοποιείται στην πλατφόρμα του Erasmus+ με επικεφαλής το πανεπιστήμιο της Extremadura στην Ισπανία, θα δημιουργηθούν θέσεις πρακτικής άσκησης για νέους επιχειρηματίες ή φοιτητές τουριστικών επαγγελμάτων με έμφαση στον ιαματικό τουρισμό.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης θα είναι από 10 ως 15 ημέρες και τα έξοδα του εκπαιδευόμενου θα καλύπτονται ή απευθείας από το πρόγραμμα ή από το πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες (http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/index.php?lan=el).

Στο πλαίσιο των ανταλλαγών αυτών και της αναζήτησης πρακτικών εμπειριών, μπορούν να συμμετάσχουν φορείς ή επιχειρήσεις ιαματικού τουρισμού στην Ελλάδα που θα ήθελαν να δεχτούν άτομα για την πρακτική αυτή άσκηση από ευρωπαϊκές χώρες (κυρίως Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία και Βουλγαρία).

Μπορούν επίσης να συμμετάσχουν άτομα από την Ελλάδα που θα ήταν διατεθειμένα να επιμορφωθούν σε αντίστοιχους φορείς/ επιχειρήσεις των ως άνω αναφερόμενων χωρών.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη