ΕΟΤ: Ο γαστρονομικός πλούτος της Χαλκιδικής στην Ιταλία

14-02-17 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Γαστρονομική εκδήλωση με παρουσίαση παραδοσιακών πιάτων της Χαλκιδικής διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας, σε συνεργασία με τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, στις 16 Φεβρουαρίου στη φημισμένη Σχολή Μαγειρικής της Ρώμης «Coquis Ateneo Italiano Della Cusina». 

Η εκδήλωση, στην οποία έχουν προσκληθεί δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, εντάσσεται στο ευρύτερο προϊόν με θέμα «Sailing, Diving and Cruising», που προωθεί ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού και στόχος της είναι η ανάδειξη της περιοχής στους Ιταλούς επαγγελματίες του κλάδου ως ένας προορισμός ο οποίος, εκτός από τα ήδη γνωστά διεθνώς πλεονεκτήματά του, διαθέτει και πλούσια γαστρονομική παράδοση.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»