3ος Ποδηλατικός Γύρος Σιθωνίας: συμμετοχή 150 ποδηλατών από την Ελλάδα

24-06-15 | ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Την Κυριακή, 14 Iουνίου, διεξήχθη ο 3ος Ποδηλατικός Γύρος Σιθωνίας με την συμμετοχή 150 ποδηλατών απ’ όλη την χώρα. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος στο Εθνικό αγωνιστικό πρόγραμμα και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων και Open.

Το Open είχε 82 συμμετοχές, ανάμεσα στους οποίους και ερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον ποδηλατικό όμιλο «Βέλος» σε συνεργασία με τον Δήμο Σιθωνίας, το Camping Lacara, τις εταιρίες Anor-SEAT, Budget, Astra Airlines και 5 σταθμούς υδροδοσίας.

Το Hotel Regos ήταν χορηγός του πρώτου σταθμού υδροδοσίας του Ν. Μαρμαρά, σημαντικός σταθμός αφού οι αθλητές από την εκκίνηση επι 45χλμ έκαναν ποδήλατο κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και βρήκαν μια πηγή δροσίας. Την διανομή των φιαλών έκανε ομάδα εθελοντών του ξενοδοχείου οι οποίοι επι μιάμιση ώρα μοίραζαν σημαντική ποσότητα φιαλών στους αθλητές.

Το Hotel Regos για άλλη μια φορά συνδράμει και προάγει δράσεις εναλλακτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου και είναι πάντα αρωγός σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα της Χαλκιδικής και παραμένοντας όλο τον χρόνο ανοιχτό παρακολουθεί και συμμετέχει στην προβολή του αθλητισμού και του πολιτισμού του τόπου.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι