Question sticker η νέα λειτουργικότητα του Instagram

16-07-18 | DIGITAL

Σε άλλο μας άρθρο ασχοληθήκαμε με όλες τις λειτουργικότητες που βοηθάνε την αύξηση του της διάδρασης των instagram χρηστών με κάποιο λογαριασμό.  Το instagram συνεχίζει να λανσάρει νέες λειτουργικότητες και πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε το λανσάρισμα των Question Stickers.

Τι είναι τα Question Stickers

Τα Question Stickers είναι μια λειτουργικότητα των Instagram Stories που επιτρέπουν στον διαχειριστή του λογαριασμού που ανεβάζει το Instagram Story να θέτει και ερωτήσεις και να λαμβάνει απαντήσεις από τους χρήστες. 

Πως λειτουργούν τα Question Stickers

Απλά προσθέτουμε το Question Sticker στο story μας και γράφουμε την ερώτηση που επιθυμούμε να θέσουμε. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν στο ερώτημα που έχει θέσει ο διαχειριστής του λογαριασμού όσες φορές θέλουν μέσα από το ίδιο το sticker. Για να δούμε τις απαντήσεις των χρηστών απλά επισκεπτόμαστε τη σελίδα των στατιστικών του λογαριασμού μας.

Εάν θέλουμε μπορούμε να μοιραστούμε τις απαντήσεις που έχουμε λάβει. Απλά πατάμε στο username του χρήστη και μας δίνονται οι επιλογές να μοιραστούμε και με τους υπόλοιπους χρήστες την απάντηση του χρήστη ή να του στείλουμε ένα προσωπικό μήνυμα ή να διαγράψουμε την απάντηση του. Να σημειώσουμε πως όταν μοιραζόμαστε την απάντηση του χρήστη δεν θα εμφανιστεί στους υπόλοιπους χρήστες το username του χρήστη που απάντησε στην ερώτηση. 

Θεωρούμε πως η συγκεκριμένη λειτουργικότητα μαζί με τις λειτουργικότητες των Δημοσκοπήσεων άλλα και του Slider μπορούν, πέρα από την αύξηση της διάδρασης, να μας βοηθήσουν να συλλέξουμε και πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέροντα των χρηστών μας. Εάν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας που αναφέρετε σε όλα τα εργαλεία του Instagram που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της διάδρασης του λογιαριασμού μας. 

To Instagram συνεχίζει ακάθεκτο και αποδεικνύει ότι αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για το digital marketing της τουριστικής μας επιχείρησης. 

** Ο Κύρος Ασφής είναι συνιδρυτής της Nea Mesa Hotel and Digital Marketing Agency η οποία εξειδικεύεται στην παροχή digital marketing υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. 

 

διαβάστε ακόμα

Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών