Γιατί να δημιουργήσουμε έναν επαγγελματικό instagram λογαριασμό;

25-06-18 | DIGITAL

Το instagram έχει καταφέρει μέσα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει ένα από τα απαραίτητα εργαλεία του digital marketing κάθε τουριστικής επιχείρησης. Σήμερα λοιπόν θα αναφέρουμε 4 λόγους για τους οποίους θα πρέπει η επιχείρηση μας να διατηρεί ένα business instagram λογαριασμό.

Ας δούμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους business λογαριασμούς στο instagram

Ποιά η διαφορά ενός business με ένα κανονικό instagram λογιαριασμό

1. Οι χρήστες μπορούν εύκολα και απλά να επικοινωνήσουν μαζί μας. Οι business λογαριασμοί μας επιτρέπουν να εισάγουμε το τηλέφωνο, το email και τη διεύθυνση της επιχείρησης μας. Έτσι μπορούν οι χρήστες να έρθουν εύκολα και απλά σε άμεση επαφή με την επιχείρηση μας.

2. Οι business λογαριασμοί μας παρέχουν στατιστικά στοιχεία. Τα στοιχεία που μας παρέχει το instagram μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινό του λογαριασμού μας άλλα και την επίδραση/λειτουργία του περιεχομένου που ανεβάζουμε. 
3. Μπορούμε να εκτελέσουμε διαφημιστικές ενέργειες. Μέσα από τον ίδιο τον λογαριασμό μπορούμε να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε διαφημιστικές ενέργειες προωθώντας συγκεκριμένo post.
4. Έχουμε τη δυνατότητα να εκτελεστούν παραγγελίες, κρατήσεις και άλλες ενέργειες. Σε άλλο μας άρθρο είχαμε παρουσιάσει γιατί το instagram αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις απευθείας κρατήσεις και πωλήσεις τουριστικών επιχειρήσεων. Οι νέες λειτουργικότητες βοηθάνε τις επιχειρήσεις μας να αυξήσουν τις απευθείας πωλήσεις και κρατήσεις μέσα από τον επαγγελματικό μας instagram λογαριασμό. 

Πως μετατρέπουμε ένα απλό instagram λογαριασμό σε business

Για να μπορέσουμε να μετατρέψουμε ένα απλό instagram λογαριασμό σε business, πρέπει να επισκεφθούμε την ενότητα Ρυθμίσεις και να ενεργοποιήσουμε την παρακάτω επιλογή.

Η χρήση ενός επαγγελματικού instagram λογαριασμού θα βοηθήσει την τουριστική επιχείρηση να εκμεταλλευτεί όλες τις λειτουργικότητες που μας παρέχει δωρεάν το instagram προκειμένου να έχουμε μια επιτυχημένη παρουσία στην πλατφόρμα του.

** Ο Κύρος Ασφής είναι συνιδρυτής της Nea Mesa Hotel and Digital Marketing Agency η οποία εξειδικεύεται στην παροχή digital marketing υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ