Η πολυτελής έπαυλις, που αγόρασε η Σακίρα στην Κύπρο

06-11-19 | ΚΥΠΡΟΣ

Η είδηση αναφέρθηκε αρχικά σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από τον δήμαρχο της περιοχής: Η παγκοσμίου φήμης Λατίνα σταρ, Σακίρα, μαζί με τον διάσημο σύζυγό της ποδοαφαιστή της Μπαρτελόνα Πικέ, αγόρασε πολυτελή βίλα στην Πέγεια της Πάφου στην Κύπρο.

Πρόκειται για διώροφη έπαυλη, που είναι κτισμένη σε έκταση 2.500 τ.μ. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, γυμναστήριο, γήπεδο τένις και ποδοσφαίρου, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Γειτονεύει με υπερπολυτελές ξενοδοχείο υπό κατασκευή το οποίο θα εξυπηρετεί και τις αρκετές επαύλεις, που υπάρχουν στην περιοχή, καθώς θα διαθέτει οκτώ εστιατόρια διεθνούς κουζίνας, μπαρ, waterpark και άλλες εγκαταστάσεις.

Η Πέγεια χαρακτηρίζεται ως το "μικρό Μονακό της Ευρώπης", διαθέτοντας πάνω από 1.000 επαύλεις για ενοικίαση, με τιμές που φτάνουν ως και 5.000 ευρώ την εβδομάδα για ενοικίαση.

Σύμφωνα με τον Φιλελέυθερο της Κύπρου, η Σακίρα είχε επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές και έμινε ενθουσιασμένη από την κυπριακή φιλοξενία και από τους ανθρώπους στο πολυτελές resort που διέμεινε και έτσι αποφάσισε να αποκτήσει εκεί την εξοχική της κατοικία.

Η Πέγεια είναι ένας από τους τέσσερις δήμους της επαρχίας Πάφου. Ο πληθυσμός της αυξάνει διαρκώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της τουριστικής ανάπτυξης, Σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής είναι ο Κόλπος των Κοραλλίων, οι παραλίες Λαουρούς, Μανίκι, Καφίζης και Λάρας, οι θαλασσινές σπηλιές, η Βρύση των Πεγειώτισσων (κτίσμα του 1907), ο αρχαιολογικός χώρος και το Φαράγγι του Άβακα.

διαβάστε ακόμα

Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά