Εβδομάδα Κυπριακού Προγεύματος και Brunch

03-05-19 | ΚΥΠΡΟΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης της Εβδομάδας Κυπριακού Προγεύματος και Κυπριακού Brunch, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της κυπριακής γαστρονομίας και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, το Υφυπουργείο Τουρισμού, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου ,οργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τα Μ.Μ.Ε και τουριστικούς φορείς τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019, από τις 11:00-13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υφυπουργός Τουρισμού θα παρουσιάσει τη φιλοσοφία  που διέπει την δράση του “Cyprus Breakfast and Brunch Week” και το πώς η κυπριακή γαστρονομία αποτελεί σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο του τουριστικού μας προϊόντος στην εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνουν οι Απονομές Πιστοποιήσεων για το Σύμφωνο Ανάδειξης Κυπριακής Γαστρονομίας ‘Taste Cyprus’.

Το “Cyprus Breakfast and Brunch Week” αρχίζει τη Δευτέρα 6 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12 Μαΐου. Καλείται το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να επισκεφθεί τα καταλύματα και τις επιχειρήσεις  στις οποίες θα προσφέρεται Κυπριακό Πρόγευμα  και  Brunch.

Προτρέπεται το κοινό να αναρτήσει φωτογραφίες από την προσωπική του εμπειρία κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Κυπριακού προγεύματος και Brunch  χρησιμοποιώντας το hashtag  #cyprusbreakfast σε Instagram, Τwitter και Facebook .  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»