Η Κύπρος φιλοξενεί το συνέδριο των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων του Ισραήλ

27-11-18 | ΚΥΠΡΟΣ

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Συμβούλων ITTAA του Ισραήλ, που είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, επέλεξε να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο από τις 27 – 29 Νοεμβρίου.

Στο συνέδριο παρευρίσκονται περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους οργανωτές ταξιδιών, τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες. Παρόντες  είναι επίσης σημαντικοί αξιωματούχοι της τουριστικής βιομηχανίας του Ισραήλ όπως και δημοσιογράφοι, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτονται από σημαντικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας της χώρας. Στα πλαίσια του συνεδρίου αναμένεται να συζητηθούν σημαντικά τουριστικά θέματα που θα οδηγήσουν σε αποφάσεις βαρύνουσας σημασίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, που εργάστηκε μεθοδικά για να επιτύχει την πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού συνεδρίου στην Κύπρο, αξιοποιεί την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο  νησί μας για να τους φέρει σε επαφή με το αξιόλογο τουριστικό προϊόν,  τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την ζεστή φιλοξενία που προσφέρει η Κύπρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τουριστικές αφίξεις από το Ισραήλ ακολούθησαν μια εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί αερομεταφορείς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους πτήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

 

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο