Κυπριακός τουρισμός: Σύσκεψη για νομικά θέματα

18-12-17 | ΚΥΠΡΟΣ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14.12.2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), κας Αννίτας Δημητριάδου, των δικηγόρων συνεργατών του Οργανισμού, καθώς και αρμοδίων λειτουργών, με κύριο θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων, νομικής φύσεως, που αντιμετωπίζει η Τουριστική Βιομηχανία της Κύπρου.

Η κα Δημητριάδου, κατά την τοποθέτηση της τόνισε ότι η λήψη δικαστικών μέτρων, από μέρος του Οργανισμού,  δεν είναι αυτοσκοπός και ούτε προωθούνται αυστηρά μέτρα για επουσιώδεις παραβάσεις της Νομοθεσίας. Παράλληλα, τονίστηκε πως σε θέματα ασφάλειας και υγείας επιδεικνύεται μηδενική ανοχή από πλευράς ΚΟΤ. 

Στόχος του Οργανισμού, αλλά και όλων των άλλων εμπλεκόμενων Αρχών και Υπηρεσιών, είναι ο περιορισμός δυσάρεστων φαινομένων και η αναβάθμιση της καλής εικόνας της Κύπρου, μέσα από στενή συνεργασία, καθοδήγηση, εκπαίδευση των επαγγελματιών του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, σχέδια επιχορηγήσεων και μια σειρά άλλων παρεμβάσεων. Ο ΚΟΤ έχει θέσει τα θέματα ποιότητας, εξυπηρέτησης και ασφάλειας των τουριστών στις βασικές του προτεραιότητες και θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός