Ρωσική γαστρονομική εβδομάδα στο Four Seasons της Κύπρου

13-07-17 | ΚΥΠΡΟΣ

Ρωσική γαστρονομική εβδομάδα θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό της Κύπρου στο διάστημα από 13 έως 17 Νοεμβρίου. Το ξενοδοχείο επιλέχθηκε λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και της φημισμένης κουζίνας του, στοιχεία που αυξάνουν κάθε χρόνο τους Ρώσους επσκέπτες του (το 2016 το 46% των πελατών του ήταν Ρωσοι).

Κατά τη διάρκεια της ρωσικής γαστρονομικής εβδομάδας, σεφ από διάφορες περιοχές της Ρωσίας θα ετοιμάσουν γκουρμέ δείπνα, ενώ Ρώσοι επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους Κύπριους επαγγελματίες και το ευρύ κοινό.

Το επίσημο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου με μια δεξίωση στο Ρωσικό Κέντρο Επιστήμης και Πολιτισμού στη Λευκωσία με τη συμμετοχή του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κύπρο Στάνισλαβ Οσάντσι, Η εβδομάδα θα κλείσει στις 17 Νοεμβρίου με ένα εορταστικό δείπνο της ρωσικής κουζίνας στο Four Seasons, όπου μια ομάδα σεφ θα παρουσιάσει τα καλύτερα γευστικά αριστουργήματα τους.

«Οι τουρίστες από τη Ρωσία είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, γι 'αυτό θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη ρωσική αγορά... Η γαστρονομική εβδομάδα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσουμε πολιτιστικές και επιχειρηματικές σχέσεις και να επεκτείνουμε τις τουριστικές ροές", δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του Four Seasons Κύπρου Νικ Αρίστου.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ