Στον αέρα η διεθνής έκδοση (International Edition​) του Tornos News!

20-11-15 | TORNOS+

Το Tornos News από χθες Πέμπτη "εκπέμπει" και στα αγγλικά. Η διεθνής έκδοση ανταποκρίνεται στην ανάγκη να μεταδίδονται στο εξωτερικό οι καλές ειδήσεις και πρακτικές στον ελληνικό τουρισμό, κυρίως στους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα, ώστε να έχουν μια τακτική ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και στο επιχειρείν σε όλους τους κλάδους.

Η διεθνής έκδοση, International Edition, του Tornos News είναι βέβαιο ότι θα εξελιχθεί σε ανεκτίμητο εργαλείο προώθησης και προβολής προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων. Λόγω της αγγλικής γλώσσας, η πρόσβασή του μπορεί να φτάσει σταδιακά σε όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού παγκοσμίως που έχουν συνεργασίες η πρόκειται να αναπτύξουν στην Ελλάδα, βοηθώντας τους να έχουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις τουριστικές εξελίξεις.

Η είσοδος στη διεθνή έκδοση μπορεί να γίνει είτε πατώντας την ένδειξη EN πάνω αριστερά στην πρώτη σελίδα του ελληνικού Tornos News, είτε στo http://www.tornosnews.com

Διευθυντής έκδοσης του International Edition Tornos News είναι ο δημοσιογράφος κ.Πάνος Θωμάκος, με πολύχρονη εμπειρία σε επιτελικές θέσεις εφημερίδων και από τηλεοπτικές εκπομπές.

Ευπρόσδεκτες τυχόν παρατηρήσεις σας για να γίνει η διεθνής έκδοση πιο λειτουργική και πιο αποτελεσματική στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο