Ο Τουρισμός μετά την πανδημία: Τάσεις και Προβλέψεις | Webinar του Tornos News και του IST College, με τον Γενικό Διευθυντή της MindHaus κ.Θεόφιλο Κυρατσούλη

08-11-21 | TORNOS NEWS LIVE

Η πανδημία έχει ήδη διαμορφώσει νέες τάσεις και ταξιδιωτικές συμπεριφορές, τις οποίες οφείλουν να μελετήσουν τόσο οι προορισμοί όσο και οι τουριστικές επιχειρήσεις και να προσαρμόσουν ανάλογα τις πολιτικές τους.

Αυτή η νέα πραγματικότητα αναδεικνύεται με συγκεκριμένα στοιχεία από την έρευνα, που διενήργησε η εταιρεία MindHaus σε 10 ευρωπαϊκές χώρες για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τουρισμού (European Travel Commission), που αντιπροσωπεύει 31 εθνικούς οργανισμούς της Ευρώπης.

Tα ευρήματα αυτής της έρευνας θα παρουσιάσει ο Γενικός Διευθυντής της MindHaus κ. Θεόφιλος Κυρατσούλης σε webinar, που οργανώνουν στις 10 Νοεμβρίου, στις 4μμ το Tornos News σε συνεργασία με το IST COLLEGE. To θέμα του webinar είναι: «Ο Ελληνικός και Ευρωπαϊκός Τουρισμός μετά την πανδημία: Τάσεις και Προβλέψεις». Τη συζήτηση θα συντονίσει ο εκδότης του Tornos News κ. Γιάννης Γιαννακάκης.

Το Webinar θα μεταδοθεί από το ZOOM και από τη σελίδα μας στο Facebook

Επισημαίνεται ότι τα συμπεράσματα της έρευνας χρησιμοποιούνται ήδη στο σχεδιασμό στρατηγικών από τους εθνικούς οργανισμούς τουρισμού ευρωπαϊκών χωρών, όπως αυτών της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Κροατίας και της Ισλανδίας.

Το IST College, στον κλάδο του Τουρισμού, προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να καλύψει την ανάγκη για στελέχη υψηλής ποιοτικής εκπαίδευσης, ικανά να ανταποκριθούν στις νέες διεθνείς τάσεις οι οποίες απαιτούν, μεταξύ άλλων, προσαρμοστικότητα στην αβεβαιότητα, αλλαγή νοοτροπίας, δημιουργικότητα και συνεχή εξέλιξη των δεξιοτήτων και γνώσεων. Σε συνεργασία με το Γαλλικό IEFT (LEcole Superieure  De Tourisme), προσφέρει ένα μοναδικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών για επαγγελματίες και στελέχη του Τουριστικού Κλάδου, το ΜΒΑ in Tourism and Hospitality Management. Το πρόγραμμα, διάρκειας 16 μηνών (part – time), απευθύνεται σε αυτούς, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με γνώσεις υψηλού επιπέδου, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Παρακολουθώντας το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ in Tourism and Hospitality Management τα στελέχη και οι επαγγελματίες του Τουριστικού Κλάδου, θα αποκτήσουν τις απαραίτητες, εξειδικευμένες για τον κλάδο του Τουρισμού, πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, στη Διοίκηση Λειτουργιών, στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ, στη διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ενώ θα αναπτύξουν στρατηγική σκέψη και παράλληλα θα καλλιεργήσουν και όλες εκείνες τις δεξιότητες που συνδυασμένες με τις ακαδημαϊκές γνώσεις θα τους δώσουν τα εφόδια για να ξεχωρίσουν, κατακτώντας ανώτερες διοικητικές θέσεις στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία.

Το Webinar θα μεταδοθεί από το ZOOM και από τη σελίδα μας στο Facebook

Το IST COLLEGE προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Tornos News, το MBA in Tourism and Hospitality Management, με έκπτωση 30% στα δίδακτρα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν  αυτή την φόρμα επικοινωνίας, ώστε το IST να επικοινωνήσει μαζί τους για όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος. 

Key Highlights του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ in Tourism and Hospitality Management:

Εξειδικευμένα μαθήματα όπως:

Παρακάτω δείτε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα από τη Σχολή Τουρισμού του IST: 

Το Webinar θα μεταδοθεί από το ZOOM και από τη σελίδα μας στο Facebook

Προφίλ IST College

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Παράλληλα, με τη μακροχρόνια πορεία του στα εκπαιδευτικά δρώμενα αναπτύχθηκε στους κόλπους του μία δραστήρια και πολυσχιδής κοινότητα από διακεκριμένους καθηγητές, καταξιωμένους επαγγελματίες και επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους start-uppers και ενθουσιώδεις φοιτητές.

Το IST σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, διετή προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς-τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST είναι:

Βασική αποστολή του IST είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας, ενθάρρυνση της καινοτομίας και η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των φοιτητών στοχεύοντας στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Στο πλαίσιο αυτό το IST συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ), την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (ΕΦΕΕΑ), την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και με το Digital Marketing Institute (DMI).

Στοιχεία Επικοινωνίας:

IST College

Λ. Συγγρού 68, 117 42 Αθήνα, Τηλ: 210 4822222

e-mail: info@ist.edu.gr

website: www.ist.edu.gr

Facebook: IST College @college.IST

Instagram: @ist_college

Linkedin: IST College

YouTube: ISTCollegeAthens

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google