Tornos News Live: Την Τρίτη ζωντανά 5:00 μ.μ. ο Ιωάννης Καλλιάς μιλά για τα σχέδια πρωτοκόλλων λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων

11-05-20 | TORNOS NEWS LIVE

Την Τρίτη ζωντανά στις 5:00 μ.μ. o πρόεδρος της HELLASCERT (Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης) κ. Ιωάννης Καλλιάς θα μιλήσει για τα σχέδια πρωτοκόλλων λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων στη διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο εκδότης του Tornos News κ. Γιάννης Γιαννακάκης θα απευθύνει σχετικά ερωτήματα ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής ερωτήσεων και από το κοινό.  

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση και να στέλνετε τις ερωτήσεις σας κάντε την εγγραφή σας εδώ

Η City Contact, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tornos News, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στον δημόσιο διάλογο σε αυτή την κρίσιμη εποχή, έχει ξεκινήσει μέσω της διαδραστικής διαδικτυακής πλατφόρμας Big Marker, μία σειρά ζωντανών εβδομαδιαίων συζητήσεων οι οποίες έχουν δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, Tornos News Live, αφορά σε εκπομπές για θέματα τουρισμού και η δεύτερη ενότητα Τοrnos News Webinars, αφορά σε χρηστικά θέματα, υπό μορφή Webinars.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας της City Contact, είναι ο δημόσιος διάλογος να παραμείνει ζωντανός, ώστε να παρέχεται έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τουρισμού για τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντώνται τα ερωτήματα που τους απασχολούν, να αναλύονται τα γεγονότα και να αναδεικνύονται όλα τα εμπόδια, οι ευκαιρίες και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.    

διαβάστε ακόμα

Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων
Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024