Πώς η αεροσυνοδός έλαβε την καρφίτσα άριστης εξυπηρέτησης του TripAdvisor

29-08-14 | Ο Torna-δόρος

Παρόλο που αποτελούν το πρόσωπο της κάθε αερογραμμής και φροντίζουν η κάθε πτήση να γίνεται πιο φιλική, πιο ασφαλής και πιο ευχάριστη, οι αεροσυνοδοί δεν λαμβάνουν πάντα την αναγνώριση που τους αξίζει.

Αυτός είναι ο λόγος που η Tripadvisor ανακοίνωσε ότι η αεροσυνοδός των αερογραμμών Delta Airlines, Yuko Ariga, έλαβε πρόσφατα ως δείγμα ευγνωμοσύνης μια καρφίτσα Άριστης εξυπηρέτησης του TripAdvisor. Αυτές οι διακεκριμένες καρφίτσες παραχωρούνται σε επιλεγμένους ταξιδιώτες του TripAdvisor, για να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε εργαζόμενους του τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας οι οποίοι υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Να τι είπε η Ariga για την αξιαγάπητη επιβάτισσά της και την καρφίτσα Άριστης εξυπηρέτησης που έλαβε κατά την πτήση προς Ατλάντα:

«Σας ευχαριστώ πολύ που δημιουργήσατε μια τόσο υπέροχη καρφίτσα Άριστης εξυπηρέτησης.

Εργάζομαι για τις αερογραμμές Delta Airlines και ανάμεσα στους επιβάτες, είχα ένα καταπληκτικό κοριτσάκι που ήταν πολύ ευγενικό και χαμογελούσε συνεχώς. Με παρατηρούσε διαρκώς ενώ εργαζόμουνα. Της χάιδευα φιλικά το κεφάλι κάθε φορά που περνούσα από δίπλα της και με κοίταζε, και αποφάσισα να την κεράσω κάτι από το μενού της πρώτης θέσης. Αργότερα, μου έδωσε αυτό το βραβείο Άριστης εξυπηρέτησης του TripAdvisor. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα μικρό κοριτσάκι θα μπορούσε να προσφέρει μια τέτοια εκπληκτική καρφίτσα; Είναι καταπληκτική η προσφορά της Lena, γιατί σημαίνει ότι το εννοεί 100% – τα παιδιά είναι πιο ειλικρινή σχετικά με όσα νιώθουν, σκέφτονται και λένε. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα της Lena που τη μεγάλωσε διδάσκοντάς της καλούς τρόπους συμπεριφοράς, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στα 14 χρόνια της υπηρεσίας μου.  Ελπίζω να τις ξαναδώ σε μία από τις πτήσεις μου!».

 

διαβάστε ακόμα

«Clean up the MED 2024»: Η δράση που έγινε θεσμός για το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort
Τουρκικός τουρισμός | Στόχος να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο- άνοιγμα στις αγορές της Ασίας
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Μάνος Καρατζογιάννης - 50 χρόνια, μια νύχτα
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Νάξο | Στο επίκεντρο η εξεύρεση εργαζομένων στον τουρισμό
Η Όλγα Κεφαλογιάννη στους Παξούς
Ημερίδα με τίτλο «Εναλλακτικός Τουρισμός – Καινοτόμες Προσεγγίσεις»
Δήμος Ρόδου: Διαγωνισμός για εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τους τουρίστες στα γραφεία πληροφοριών
Δήμος Κορίνθου: Διαγωνισμός για τη μίσθωση Τουριστικού Περιπτέρου – Αναψυκτηρίου - Ξενώνα
Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο