Tornos News: Υπεύθυνη στάση ακόμη και στις παραλείψεις μας...

15-03-20 | Ο Torna-δόρος

Το Tornos News ανέδειξε πρώτο, στις 10.25 το βράδυ της 14ης Μαρτίου, την κοινή υπουργική απόφαση για την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εποχικής λειτουργίας ξενοδοχείων και λοιπών τουριστικών καταλυμάτων μέχρι τις 30 Απριλίου. 

Μέσα στην ένταση της δουλειάς, ωστόσο, στον τίτλο του θέματος στην σχετική ανάρτηση στο Facebook παραλείφθηκε το "εποχικής λειτουργίας", κάτι όμως, που ο αναγνώστης διάβαζε εξ αρχής στο κείμενο του άρθρου, στο οποίο φιλοξενούνταν και η σχετική δήλωση του προέδρου του ΣΕΤΕ κ.Γιάννη Ρέτσου.

Όλη η ομάδα του Tornos News αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη γι αυτήν την παράλειψη, και για την αναστάτωση που δημιούργησε, σε όσους είδαν μόνο τον τίτλο και έσπευσαν να μας το επισημάνουν. 

Εργαζόμαστε όλοι υπό συνθήκες πίεσης όλη αυτήν την περίοδο της κρίσης, για να καλύπτουμε άμεσα όλες τις ειδήσεις και παραμέτρους που επηρεάζουν την τουριστική βιομηχανία από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού, γι αυτό και ζητούμε κατανόηση για τυχόν παραλείψεις και λάθη, τα οποία διορθώνονται άμεσα και με τις πολύ χρήσιμες δικές σας υποδείξεις και ερωτήματα.

Σας διαβεβαιώνουμε επίσης, πως όλη η συντακτική ομάδα είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα για την υπεύθυνη ενημέρωσή σας, ιδιαίτερα αυτήν τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι. Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάνω από 20.000 αναγνώστες μας, που ενημερώθηκαν γι αυτό το θέμα μέσα στη νύχτα, και τις δεκάδες χιλιάδες που συνεχίζουν να το διαβάζουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour