Βρετανίδα κατά της Thomas Cook για σοβαρό τραυματισμό της από υπέρβαρη γυναίκα

25-01-19 | Ο Torna-δόρος

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ο μεγάλος ευρωπαϊκός τουρ οπερέιτορ, Thomas Cook, έπειτα από ισχυρισμό Βρετανίδας τουρίστριας ότι κινδύνευσε η ζωή της όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Τουρκία, μια υπέρβαρη γυναίκα έπεσε επάνω της στις νεροτσουλήθρες του ξενοδοχείου.  

Η 32χρονη Jemma Joslyn τραυματίστηκε στο ξενοδοχείο μόλις 14 ώρες μετά την άφιξή της στο ξενοδοχείο Liberty Hotels Lykia στο Olu Deniz, όταν μια υπέρβαρη γυναίκα έπεσε επάνω της κατεβαίνοντας από τις νεροτσουλήθρες με μεγάλη ταχύτητα. 

Στη συνέχεια, η τουρίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία, και τραυματισμούς στο συκώτι και τα νεφρά, με υγρό στους πνεύμονες και πέντε σπασμένα πλευρά. Χρειάστηκε να καταβάλλει το ποσό των 5.000 λιρών για επέμβαση η οποία θα της έσωζε τη ζωή.

Η τουρίστρια ισχυρίζεται ακόμα ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου δεν έλεγξε την ασφάλεια των παιδιών της ενώ βρισκόταν επί 8 ημέρες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τις 3 στην εντατική. 

Η τουρίστρια θα κινηθεί νομικά κατά του οργανισμού διαμαρτυρόμενη ότι δεν υπήρχαν προφυλάξεις ασφαλείας στο ξενοδοχείο ώστε να ελέγχεται ποιος χρησιμοποιεί κάθε φορά τις νεροτσουλήθρες. Επιπλέον, η τουρίστρια κατηγόρησε την Thomas Cook ότι η φροντίδα μετά το περιστατικό ήταν «φρικτή».

Σε ανακοίνωσή της, η Thomas Cook επισημαίνει ότι οι ομάδες φροντίδας της κινητοποιήθηκαν μετά το ατύχημα και ήρθαν σε επικοινωνία με την τουρίστρια, καθώς και ότι οργανώθηκε δωρεάν ταξίδι για να μεταβούν οι γονείς της στην Τουρκία.

διαβάστε ακόμα

Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών