Τον «κάρφωσε» η πρώην για ψευδή ισχυρισμό ασθένειας

11-06-18 | Ο Torna-δόρος

Βρετανός τουρίστας από το Μάντσεστερ, καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του ότι υπέβαλλε ψευδή ισχυρισμό ασθένειας για την περίοδο όπου έκαναν μαζί διακοπές, και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόστιμο 6.000 λιρών το οποίο πρέπει να καταβάλλει στην Jet2holidays.

Για να αποδείξει το αληθές της καταγγελίας της, η πρώην σύντροφος παρουσίασε βίντεο στο οποίο φαίνεται ο βρετανός να χορεύει δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, την περίοδο δηλαδή που ο ίδιο ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από πόνους στο στομάχι, είχε διάρροια και εμετούς.

Ο ισχυρισμός του 23χρονου Liam Royle κρίθηκε αυτή την εβδομάδα από το δικαστήριο ψευδής, και η Jet2holidays αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του βάσει των αποδεικτικών στοιχείων που υπέβαλλε η πρώην σύντροφός του.

Ο Royle είχε ζητήσει αποζημίωση έπειτα από ισχυρισμό για τροφική δηλητηρίαση κατά τη διαμονή του στο Papantonia Hotel Apartments της Κύπρου τον Αύγουστο του 2015.

Η πρώην σύντροφός του, με την οποία έκανε διακοπές, εκτός από το βίντεο, παρουσίασε και φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος φαίνεται να κολυμπά στην πισίνα και να διασκεδάζει.

Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, είχε πάρει ταξί για μια διαδρομή 15 λεπτών με προορισμό την Αγία Νάπα, όπου έκανε βόλτα στα καταστήματα και έφαγε fast food, ήπιε μπύρα και κοκτέιλ, την ώρα που ο ισχυρισμός του αναφέρει ότι εξαιτίας της αδιαθεσίας του έχανε γεύματα, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ