10 ξενοδοχεία στην Ασίζη της Ιταλίας ενθαρρύνουν την ...εγκυμοσύνη

21-11-16 | Ο Torna-δόρος

Έναν πρωτότυπο τρόπο προβολής τους, αλλά και της περιοχής τους, επινόησαν 10 ξενοδοχεία στην περιοχή Ασίζη της Περούτζια στην Ιταλία, προσφέροντας δωρεάν διαμονή σε όσα ζευγάρια καταφέρουν να συλλάβουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την υπογεννητικότητα στη χώρα.

Το σλόγκαν της καμπάνιας είναι «Venite ad Assisi. Insieme!» (Ελάτε στην Assisi. Mαζί!). Η επιστροφή των χρημάτων στα ζευγάρια θα γίνει μετά την προσκόμιση στο ξενοδοχείο του πιστοποιητικού γέννησης, που θα αποδεικνύει ότι πριν από εννέα μήνες συνέλαβαν το μωρό τους σε κάποιο από τα δωμάτιά τους.

Τα ξενοδοχεία, που μετέχουν σε αυτήν την καμπάνια είναι τα: Farm Basaletto, Farmhouse Casa Faustina, Farmhouse Le Mandrie di San Paolo, Hotel Upper Room Hotel Cristallo from Moro Gallery Hotel Assisi, Hotel Dei Priori, Hotel Fontebella, The Castle Hotel και Hotel Windsor Savoia.

Τα ζευγάρια δεν είναι απαραίτητο να έχουν παντρευτεί, κάτι που προκαλεί κάποιες αντιδράσεις στην περιοχή, η οποία είναι η γενέτειρα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης.

"Η γέννηση ενός παιδιού είναι μια πράξη βαθιάς αγάπης, η οποία θα πρέπει να ενθαρρυνθεί, παρά την πληθώρα των δυσκολιών στη ζωή», λένε οι εμπνευστές της ιδέας.

Η Ιταλία έχει το χαμηλότερο ποσοστό γεννήσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας τον χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε περισσότερα από 150 χρόνια, το 2015, με αναλογία 8 μωρά ανά 1000 άτομα. Η μέση ηλικία τεκνοποίησης έχει επίσης αυξηθεί σε περισσότερα από τα 31 έτη.

 

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ