Τουρκικός τουρισμός: Καμπάνια που θα προβάλει την αντίσταση του λαού στο πραξικόπημα, ζητούν οι παράγοντες

05-08-16 | Ο Torna-δόρος

Τη διενέργεια καμπάνιας στο εξωτερικό, που θα προβάλει την αντίσταση του τουρκικού λαού στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και την πίστη του στη δημοκρατία, ζητούν εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων της Τουρκίας από την κυβέρνηση.

Οι τουριστικοί φορείς εκτιμούν ότι μια τέτοια διαφημιστική εκστρατεία στο εξωτερικό θα περιορίσει τις περαιτέρω απώλειες στον τουρκικό τουρισμό λόγω της φοβίας που προκάλεσε το αποτυχημένο πραξικόπημα και η κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες.

Παρά το γεγονός ότι ο τουρκικός λαός αγκάλιασε τη δημοκρατία με την αντίστασή του στο πραξικόπημα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα, δήλωσε ο επικεφαλής της ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων της Τουρκίας (TÜROFED), Osman Ayık. Πρέπει να οργανωθεί μια παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης που θα εξηγεί ότι ο τουρκικός λαός αγκάλιασε το δημοκρατικό κράτος και ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε για να εξασφαλίσει τις ελευθερίες του λαού και όχι τον περιορισμό τους, πρόσθεσε.

Ο κ.Osman Ayık υπογράμμισε επίσης: "Είναι στο χέρι μας να ανακτήσουμε τις απώλειες. Εώ όλοι οι φορείς και οι επιχειρήσεις στηρίζουν τη χώρα μας, πολλοί ξένοι πολιτικοί έχουν υιοθετήσει αρνητική στάση εναντίον μας. Θα πρέπει να καταστρέψουμε αυτή την αντίληψη και να ανακατασκευάσουμε μια φρέσκια και θετική ",

Ο επικεφαλής του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας (TURSAB), Basaran Ulusoy, εξάλλου σημείωσε:

"Η Τουρκία καλείται να περάσει δύσκολες εξετάσεις και θα το κάνει αυτό με επιτυχία. Ορισμένοι κύκλοι εργάζονται εναντίον της Τουρκίας και έχουν πλήξει τον τουριστικό κλάδο, θέτοντας σε κίνδυνο το ψωμί και το βούτυρο μας. Δεν μπορεί όμως αυτό να αγγίξει τη δημοκρατία και την ελευθερία μας, όμως. Είναι τώρα η ώρα για εμάς να πάρουμε πίσω τη ζωή μας. Θα το κάνουμε αυτό, προβάλλοντας την θεαματική αντίσταση του τουρκικού λαού κατά την απόπειρα πραξικοπήματος".

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»