Κρουαζιέρα για σινεφίλ στο γύρο του κόσμου - απαιτεί εξετάσεις, θα περάσει από την Αθήνα

19-07-16 | Ο Torna-δόρος

Την απόλυτη κρουαζιέρα για τους σινεφίλ, η οποία θα κάνει το γύρο του κόσμου και περιλαμβάνει στάση στην Αθήνα, οργανώνει το Bolsover Cruise Club.

Οι προσεγγίσεις περιλαμβάνουν 13 προορισμούς που παραπέμπουν σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το "The Beach" και τον Πόλεμο των Άστρων, όμως οι φιλόδοξοι επιβάτες πρέπει, εκτός από σινεφίλ, να είναι διατεθειμενοι να καλύψουν το κόστος των 104.000 λιρών αλλά και να περάσουν επιτυχώς από μια διαδικασία "τεστ", κατά την οποία θα εξετασθούν οι γνώσεις τους από τον χωρο του κινηματογράφου.

Οι 16 συνολικά ερωτήσεις του τεστ, που αφορούν την πλοκή διάσημων ταινιών, διαμορφώθηκαν από την Bolsover σε συνεργασία με το blog για τον κινηματογράφο, FlickeringMyth.com.

Όσοι επιτύχουν θα κάνουν κρουαζιέρα με αναχώρηση από τη Βενετία και με πρόγραμμα που συνεχίζεται με προσεγγίσεις στη Βαρκελώνη, με ξεναγήσεις με αναφορές στην ταινία Ο Νονός.

Στη συνέχεια ακολουθεί η Ρώμη, η Αθήνα και η Κωνσταντινούπολη με θεματικές ξεναγήσεις που παραπέμπουν στις ταινίες "The Good, The Bad and The Ugly" και "Mamma Mia".

Στη Νέα Υόρκη, οι επιβάτες θα ξεναγηθούν στα μέρη του Σπάϊντερμαν, στη Μασαχουσέτη στο σκηνικό όπου γυρίστηκαν "Τα Σαγόνια του Καρχαρία" και στις Μπαχάμες στο Casino Royale του Τζέιμς Μποντ.

Περιλαμβάνονται ακόμη οι στάσεις σε Νέα Ζηλανδία, Σίδνεϋ, Όκλαντ, Ταϋλάνδη και Αμπου Ντάμπι.

Το ταξίδι θα διεξαχθεί με 13 διαφορετικά πλοία, με την Bolsover να υποσχεται φιλοξενία σε πολυτελείς σουίτες και δωμάτια καθώς και θέσεις business class στις πτήσεις.

Η κρουαζιέρα απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχει ονερευτεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να νιώθει σαν σταρ του σινεμά, δήλωσε ο διευθυντής του Bolsover Cruise Club, Michael Wilson. "Εμείς ίμαστε απλώς οι σκηνοθέτες αυτής της επικής κρουαζιέρας, και τώρα ήρθε η ώρα να βρούμε τους πρωταγωνιστές", είπε.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι