HomeAway: διαγωνισμός για διανυκτέρευση στον Πύργο του Άιφελ!

20-05-16 | Ο Torna-δόρος

Tη δυνατότητα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να είναι οι πρώτοι που θα διανυκτερεύσουν επάνω στον Πύργο του Άιφελ, προσφέρει ο βασικός ανταγωνιστής της παγκόσμιας πλατφόρμας ενοικίασης σπιτιών σε τουρίστες Airbnb, HomeAway.

Από σήμερα, οι ταξιδιώτες μπορούν να μπαίνουν στη διαγωνιστική διαδικασία σε αυτόν τον σύνδεσμο διεκδικώντας να κερδίσουν μια πρωτόγνωρη στα χρονικά εμπειρία διακοπών που συμπεριλαμβάνει τη διανυκτέρευση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενίας μέσα στον Πύργο του Άιφελ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση «Τι θα έκανες αν το Διαμέρισμα HomeAway στον Πύργο του Άιφελ ήταν δικό σου για μια βραδιά;».

Για περισσότερο από μια δεκαετία, η HomeAway φέρνει πιο κοντά τα αγαπημένα πρόσωπα στη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών στην ενοικίαση εξοχικών κατοικιών σε περισσότερες από 190 χώρες, επισήμανε ο συνιδρυτής και CEO της εταιρίας, Brian Sharples. «Τώρα, αντιπροσωπεύουμε αυτή την περιπέτεια χωρίς προηγούμενο στον Πύργο του Άιφελ, που εγγυάται να παρέχει τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες ζωής», είπε.

Τέσσερις τυχεροί από διαφορετικές γωνιές του κόσμου, μαζί με έως 5 επισκέπτες ο καθένας, θα κοιμηθούν στο πρώτο επίπεδο του μνημείου του Παρισιού.

Το εν λόγω διαμέρισμα κατασκευάστηκε από παριζιάνο σχεδιαστή ώστε να είναι έτοιμο για το τουρνουά ποδοσφαίρου UEFA EURO 2016. Πρόκειται να φιλοξενήσει τις διαφορετικές ομάδες των τυχερών στις 23 και 28 Ιουνίου και στις 4 και 4 Ιουλίου. 

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει επίσης 3 επιπλέον διανυκτερεύσεις σε σπίτι της HomeAway στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών, και ένα γκουρμέ δείπνο στο Διαμέρισμα εντός του Πύργου του Άιφελ. 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 10 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του τουρνουά στο Παρίσι.

Η HomeAway είναι εθνικός σπόνσορας στη Γαλλία και πάροχος φιλοξενίας στους οπαδούς του UEFA EURO 2016.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός