Ο μόδιστρος Karl Lagerfeld δημιουργεί το δικό του ξενοδοχειακό brand

16-09-15 | Ο Torna-δόρος

Το ίνδαλμα της μόδας και εκκεντρικός σχεδιαστής ρούχων Karl Lagerfeld, σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ξενοδοχειακό brand που θα φέρει το όνομά του. 

Έτσι, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, το 2017 πρόκειται να ανοίξει το πρώτο Karl-Lagerfeld-Hotel στην κινεζική μητρόπολη Μακάου, εισάγοντας τις τάσεις της μόδας στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 220 δωμάτια, σπα και πολυτελή εστιατόρια. 

Ήδη, άλλοι μεγάλοι σχεδιαστές μόδας και εκπρόσωποι του lifestyle, όπως οι Armani, Cerrutti και Bulgari, έχουν δημιουργήσει τα δικά τους ξενοδοχεία.

Ο Karl Lagerfeld σκοπεύει να δημιουργήσει έναν αριθμό ξενοδοχείων και πολυτελών διαμερισμάτων προκειμένου να επεκτείνει το πεδίο δράσης της εταιρίας του βήμα-βήμα. Ήδη απέκτησε την πρώτη εμπειρία του στο χώρο των ξενοδοχείων από την Karl Lagerfeld Suite που διαθέτει στο Schlosshotel Grundewald στο Βερολίνο. 

Σύμφωνα με στοιχεία του παρόχου δεδομένων σχετικά με τις εμπορικές συνεργασίες των ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, TOPHOTELPROJECTS, τα ξενοδοχεία με ντιζάιν από το χώρο της μόδας έχουν μεγάλη ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Μετά τις ξενοδοχειακές μονάδες στο Ντουμπάι και το Μιλάνο, τα Armani Hotels επεκτείνουν περαιτέρω την παρουσία τους στην Ευρώπη. Στο διάσημο Admiralty Arch του Λονδίνου, ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο 100 δωματίων και σουιτών πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2017. Η Bulgari Hotels, που επί του παρόντος έχει παρουσία στο Μιλάνο, το Μπαλί και το Τόκιο, αναπτύσσει 3 νέες μονάδες: το 2017 θα ανοίξει στη Σαγκάη ένα ξενοδοχείο 120 δωματίων, ένα 120 δωματίων στο Πεκίνο και άλλο ένα πολυτελές 209 δωματίων στο Ντουμπάι. 

Η Versace βασίζεται ακόμα στα palace και προς το παρόν λειτουργεί δύο “Palazzi” στην Gold Coast της Αυστραλίας και στο Ντουμπάι. Τα εγκαίνια του τρίτου Palazzo Versace στο Μακάου, με 270 δωμάτια και σουίτες, θα γίνουν μέσα στο 2017.

Το ξενοδοχειακό ντιζάιν είναι πια απλώς ένα φιλόδοξο κόνσεπτ αλλά ένα αίτημα Lifestyle για ολόκληρη την αγορά ακινήτων. Στο μέλλον, τα ντιζάιν ξενοδοχεία θα ξεχωρίζουν λόγω της ιστορίας που θα έχουν να πουν.

Δυναμικά brand από το χώρο της μόδας είναι σημαντικά για την ξενοδοχειακή βιομηχανία. Σχεδιαστές κορυφαίων ξενοδοχείων, όπως η JOI-Design (Curio by Hilton Hotel Reichshof στο Αμβούργο), παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατασκευή ξενοδοχείων. 

Κορυφαίοι σχεδιαστές όπως οι Philippe Starck (Mama Shelter, Παρίσι), Karim Rashid (Prizeotel, Γερμανία), Marcel Wanders (Kameha Grand Hotels, Ζυρίχη) or Werner Aisslinger (25hours Hotel, Βερολίνο), δημιουργούν συστηματικά νέα ορόσημα στο ξενοδοχειακό ντιζάιν.

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες