Ο όμιλος FTI σχεδιάζει νέο brand-ομπρέλα για τα ξενοδοχεία του

31-03-23 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο όμιλος FTI σχεδιάζει αλλαγές στα ξενοδοχεία του, στο πλαίσιο των οποίων όλα τα ξενοδοχειακά του brand θα διαγραφούν, όπως και η επωνυμία «Meeting Point Hotels», προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο brand-ομπρέλα, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ξενοδοχείων του ομίλου, Sabine Dorn-Aglagul, η νέα ονομασία του brand θα περιλαμβάνει τον όρο «FTI» και πρόκειται να δημιουργηθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο ή εξάμηνο.

Επιπλέον, μέσα στους ερχόμενους 18 μήνες, το προφίλ του brand θα επανεξεταστεί  και πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές επωνυμίες εντός της ενιαίας ομπρέλας brand για οικογενειακά και adults-only ξενοδοχεία.

Σε πρώτη φάση, μειώθηκαν από 60 σε 50 τα ξενοδοχεία του χαρτοφυλακίου Meeting Point Hotels, βάσει της προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν στους επισκέπτες, των δυνατοτήτων και την κερδοφορίας τους. Το προϊόν μας δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζεται αποκλειστικά από τον αριθμό επισκεπτών αλλά, πάνω από όλα, από την ποιότητα, επισήμανε η κ. Dorn-Aglagul.

Επίσης, αναζητούνται προορισμοί στους οποίους η εταιρία χρειάζεται μεγαλύτερη παρουσία και δωμάτια προκειμένου να παρουσιάζει την προσφορά της και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών της. Στόχος είναι να προσφέρει τη σωστή προσφορά στη σωστή τιμή για κάθε απαίτηση και για κάθε διαμονή.

Αυτό σημαίνει, υπογράμμισε η κ. Dorn-Aglagul, ότι θα πρέπει η εταιρία να είναι σε θέση να ελέγχει γρήγορα τις προσφορές της και να προσθέτει ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

διαβάστε ακόμα

Άφιξη του πρώτου τσάρτερ στο αεροδρόμιο της Σητείας
Αερομεταφορές: 22 νέες και εποχικές συνδέσεις ξεκινούν από το αεροδρόμιο της Αθήνας το Μάιο
Amadeus: Οι ξενοδόχοι επενδύουν περισσότερο στην τεχνολογία και την εξατομίκευση υπηρεσιών
ΕΟΤ Σερβίας: Τα Χανιά στον πρώτο online σερβικό ταξιδιωτικό οδηγό
Ωράριο σαν... κλειστό στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου | Έντονες διαμαρτυρίες
Καβάλα | Θεμέλιος λίθος για το πρώτο ιδιωτικό αεροδρόμιο στην Ελλάδα
Τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία κυκλοφορούν στους δρόμους της Πρωτεύουσας
Οι αεροπορικές συνδέσεις Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Ελλάδας
Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Αίτημα προς το Υπ. Τουρισμού για την παραχώρηση του Τουριστικού Λιμένα Τσούτσουρα
ΕΟΤ: Ταξίδι εξοικείωσης από την Αυστραλία σε Αθήνα, Αμοργό και Σαντορίνη