Ο Μέσι γίνεται… μπέργκερ στα Hard Rock Café του κόσμου

03-03-22 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Την παγκόσμια κυκλοφορία ενός καινούριου στοιχείου του μενού τους ανακοίνωσαν τα Hard Rock Cafe, στο πλαίσιο της καμπάνιας LIVE GREATNESS  της Hard Rock International, σε συνεργασία με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Lionel Messi. 

Η τελευταία καινοτομία της επιχείρησης ονομάζεται του Messi Burger και από σήμερα, η γαστρονομική αυτή απόλαυση, φιλοτεχνημένη από τον ίδιο τον Lionel Messi, είναι πλέον διαθέσιμη για τους θαυμαστές του στα να Hard Rock Cafe σε όλο τον κόσμο.

Το Messi Burger περιλαμβάνει δέκα γευστικά συστατικά, αποτελώντας αλλαγή του παιχνιδιού από το Legendary Steak Burger του Hard Rock. Καθώς οι θαυμαστές του Hard Rock και του Messi δαγκώνουν το μπέργκερ, θα δοκιμάσουν μια ζουμερή διπλή στρώση από υπέροχα μπιφτέκια με κιμά, καρυκευμένα και μαγειρεμένα στην τελειότητα, ενώ η γεύση σκοράρει με τον νικηφόρο συνδυασμό επικαλύψεων του μπιφτεκιού με τυρί προβολόνε, κομμένο chorizo, καραμελωμένο κόκκινο κρεμμύδι και τη χαρακτηριστική, πικάντικη, καπνιστή σάλτσα του Hard Rock που σερβίρεται σε φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός με μαρούλι και ντομάτα ωριμασμένη σε αμπέλια. Προαιρετικά, στο μπέργκερ προστίθεται ένα τηγανητό αυγό, όπως το προτιμά ο θρύλος του ποδοσφαίρου,  με έξτρα χρέωση.

Σχετικά με το LIVE GREATNESS

Το 2021, ο Messi συνεργάστηκε με τη Hard Rock για την καμπάνια LIVE GREATNESS, μια πρωτοβουλία που βασίζεται στις αρχές που εστιάζουν στους θαυμαστές του, οι οποίοι καθοδηγούν το Hard Rock από το άνοιγμα του πρώτου Cafe στο Λονδίνο.

Η συνεργασία αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες του Hard Rock, καθώς τα παγκοσμίου φήμης μπλουζάκια της μάρκας προέκυψαν όταν το αρχικό Hard Rock Cafe του Λονδίνου χρηματοδότησε μια τοπική ομάδα ποδοσφαίρου τη δεκαετία του 1970. Η Hard Rock και ο Messi συναντήθηκαν για να αποκαλύψουν μια νέα συλλογή προϊόντων η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα εμβληματικά σύμβολα του Messi, όπως ο αριθμός 10, το λιοντάρι και το δικό του λογότυπο.

Λίγα λόγια για την ιστορία των Hard Rock Cafe

Το brand Hard Rock Cafe, λειτουργεί μεταξύ άλλων καταστήματα καφέ σε όλο τον κόσμο, τα οποία επισκέπτονται εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Το πρώτο Hard Rock Cafe άνοιξε στο Λονδίνο της Αγγλίας το 1971. Από εκεί, το brand επεκτάθηκε σε μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, το Μαϊάμι, το Παρίσι, το Σύδνεϋ και άλλες. Για να ικανοποιήσει τον συνεχώς μεταβαλλόμενο ουρανίσκο του καταναλωτή, το Hard Rock ενημερώνει συνεχώς το μενού του με προσφορές περιορισμένου χρόνου, νέες συνταγές, καινοτόμα κοκτέιλ και άλλα. 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες