Αποχωρεί ο CEO της TUI Γερμανίας

13-07-21 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Aποχωρεί από την TUI Γερμανιας ο διευθύνων σύμβουλος Marek Andryszak.

Την αποχώρησή του ανακοίνωσε το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ομίλου TUI, David Burling, σε επιστολή του προς του εργαζομένους.

Όπως ενημερώνει ο κ. Burling, διεξάγονται συζητήσεις με τον κ. Andryszak σχετικά με τη λήξη του συμβολαίου του ως διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, το οποίο λήγει το 2022.

Ο κ. Andryszak θα συνεχίσει με την επανεκκίνηση της δραστηριότητας στην κεντρική περιοχή με όλη την ενέργειά του, αναφέρει ο κ. Burling.

Το συντομότερο δυνατό θα βρεθεί ο διάδοχός του και θα πρέπει το ίδιο σύντομα να γίνει μια εκ νέου ευθυγράμμιση με τη διοίκηση. Με αυτό τον τρόπο επιθυμούμε να δημιουργήσουμε διαφάνεια, για την ομάδα management, τους εργαζομένους της TUI Γερμανίας και τους συνεργάτες μας, τόνισε ο κ. Burling.

Την τελευταία μιάμιση χρονιά γίναμε πιο ευέλικτοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί, καθώς οι οργανωτές έχουν προσεγγίσει ο ένας τον άλλον σε όλες τις αγορές, ενώ η TUI Γερμανίας είναι εξαιρετικά τοποθετημένη ώστε να βγει πιο ισχυρή από την κρίση, υπογραμμίζει.

Ο κ. Marek Andryszak ξεκίνησε την καριέρα του στην TUI το 2000 ως εκπαιδευόμενος στο πλαίσιο του International Management Program και διετέλεσε CEO της TUI Γερμανίας από την 1η Ιουλίου του 2017.

Έδωσε έμφαση στη σημαντική διεύρυνση των online πωλήσεων της TUI μέσα από τα δικά της κανάλια. Όμως η ψηφιακή αυτή πορεία της TUI Γερμανίας θεωρήθηκε ύποπτη και δέχθηκε ισχυρή κριτική από την ομάδα πωλήσεων.

Τα νέα της αποχώρησης του Marek Andryszaks προκάλεσαν θετικά σχόλια στην ομάδα πωλήσεων και πολλοί ειδικοί στα ταξίδια εξέφρασαν τη συμφωνία τους για την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια