Είναι σωστό και σκόπιμο να δώσουμε στους εμβολιασμένους την ελευθερία τους πίσω

05-05-21 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Είναι σωστό και σκόπιμο να δώσουμε στους εμβολιασμένους την ελευθερία τους πίσω, δήλωσε ο Fritz Joussen, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TUI, Fritz Joussen. Η ελευθερία αυτή, τόνισε, περιλαμβάνει ταξίδια χωρίς περιορισμούς, τεστ και καραντίνα, υπογραμμίζοντας ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα δεν ενέχουν κίνδυνο εξάπλωσης του ιού και δεν συμβάλλουν στην υπερφόρτωση του συστήματος υγείας.

Όπως είπε ο Fritz Joussen, στη Γερμανία περίπου το ένα τρίτο των κατοίκων έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που εμβολιάζονται. Εκτός απροόπτου, πρόσθεσε, στα τέλος Μαΐου ή τον Ιούνιο θα υπάρχει στη Γερμανία μεγαλύτερη προσφορά εμβολίων από τον αριθμό των ατόμων που θέλουν να εμβολιαστούν.

Ο κ. Joussen υπογράμμισε επίσης ότι τα γρήγορα τεστ, που προσφέρονται, δημιουργούν τη βάση και για τους μη εμβολιασμένους  να απολαύσουν ασφαλείς διακοπές. 

Κατά συνέπεια, είπε, οι καλοκαιρινές διακοπές στη Γερμανία και τη νότια Ευρώπη θα είναι δυνατές το 2021. Ο επικεφαλής της TUI αναφέρθηκε και στα υγειονομικά μέτρα, που εφαρμόζουν ξενοδοχεία, πράκτορες και προορισμοί, που αποδείχθηκαν αποτελεσματικά όπως έδειξαν οι θετικές εμπειρίες το χειμώνα στα Κανάρια Νησιά και το Πάσχα στη Μαγιόρκα.

Η TUI πρωτοστατεί στα μέτρα προστασίας στα ξενοδοχεία της, ξεκινώντας με το TUI Blue Hotel στο Σλέσβιχ-Χολστάιν, που ανοίγει στις 7 Μαΐου και θα συνεχίσει με το  TUI Blue Hotel στο Schladming στην Αυστρία και τα κλαμπ Robinson και Magic Life στην Ελλάδα στα μέσα Μαΐου. Για το σκοπό αυτό, η TUI θα έχει συνομιλίες με τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού Χάρι Θεοχάρη, που βρίσκεται στο Βερολίνο.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ