Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των Βρετανών για διακοπές το καλοκαίρι και μετά

30-03-21 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Αυξάνεται η εμπιστοσύνη των Βρετανών για τις κρατήσεις και τις εφετινές θερινές διακοπές, σύμφωνα με έρευνα της Jet2.com και της Jet2holidays.

Η έρευνα δείχνει ότι ο δείκτης εμπιστοσύνης βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο το 2021, με το 52% να δηλώνουν την ικανοποίησή τους γιατί προχώρησαν σε κράτηση, ανυπομονώντας να πάνε διακοπές το καλοκαίρι και μετά. Μόνο το 27% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι δεν αισθάνονται σίγουροι για ταξίδια στο εξωτερικό, ποσοστό που είναι ελαφρώς χαμηλότερο σε σχέση με τα αποτελέσματα αντίστοιχης έρευνας δυο εβδομάδες πριν.

Η αυξημένη εμπιστοσύνη στα ταξίδια αντανακλάται, όπως αναφέρουν η Jet2.com και η Jet2holidays, στην αύξηση των κρατήσεων τις τελευταίες εβδομάδες σε προορισμούς όπως η Ισπανία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Τουρκία. 

Η τάση αυτή των κρατήσεων ενισχύεται από τις θετικές ειδήσεις για τα ταξίδια, όπως η φιλοδοξία της βρετανικής κυβέρνησης να ανοίξει ξανά τα ταξίδια, η επιτυχημένη διάθεση εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και οι ανακοινώσεις των υπουργών Τουρισμού σε προορισμούς των Βρετανών για άνοιγμα των συνόρων για τους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου αυτό το καλοκαίρι.

Ήδη οι Jet2.com και Jet2holidays έχουν αυξήσει τις θέσεις σε πολλούς προορισμούς γι αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων, της ηπειρωτικής Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε ότι η δημοσκόπηση δείχνει ότι οι πελάτες του ομίλου συνεχίζουν να κοιτάζουν μπροστά με πραγματική εμπιστοσύνη στις εφετινές διακοπές, που έχουν μεγάλη ανάγκη.  Περιμένουν πολύ καιρό για τις διακοπές τους και είναι κατανοητή η σφοδρή επιθυμία τους για να ταξιδέψουν, ανέφερε χαρακτηριστικά.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»