Μπουτίκ ξενοδοχεία σε Αθήνα και νησιά από την BriQ Properties του προέδρου του ΣΕΒ

13-02-20 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Δυναμική διείσδυση και στον ξενοδοχειακό χώρο με μπουτίκ μονάδες επιχειρεί η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ, του ομίλου Quest Συμμετοχών, του κ.Θεόδωρου Φέσσα, προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η BriQ Properties διαθέτει την αλυσίδα boutique hotels Mr & Mrs White, η οποία μετά τις μονάδες στην Πάρο και την Τήνο, συμφώνησε πρόσφατα για την αγορά του “Mr & Mrs White Corfu”, ενώ προχωρά στην ανακατασκευή του κτιρίου, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια φιλοξενούσε την καναδική πρεσβεία στην Αθήνα επί της οδού Γενναδίου 4 και Υψηλάντου στο Κολωνάκι για να λειτουργήσει μέσα στο 2020 ως μπουτίκ ξενοδοχείο. Πρόκειται για αυτοτελές, επταώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 1.629 τ.μ.

Το “Mr & Mrs White Corfu” βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Κέρκυρας, στην περιοχή της Αχαράβης και απέχει 600μ. από την ομώνυμη παραλία. Αποτελείται από 38 επιπλωμένα δωμάτια και σουίτες συνολικής επιφάνειας 1.237 τ.μ. και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2018. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εμβαδού 150 τ.μ., jacuzzi και γήπεδο τένις. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 13.876 τ.μ.

Το “Mr & Mrs White Corfu” θα είναι το τρίτο ακίνητο της αλυσίδας boutique hotels Mr & Mrs White. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η BriQ Properties θα διαθέτει πλέον συνολικά 147 δωμάτια σε Πάρο, Τήνο και Κέρκυρα.

Το συμφωνηθέν συνολικό τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου και του ξενοδοχειακού εξοπλισμού ανέρχεται σε €3.000.000. Η εταιρεία θα εκμισθώσει το ακίνητο στην Hotel Keys Μονοπρόσωπη Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε..

H κ. Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, είχε δηλώσει σχετικά: «η αγορά του Mr & Mrs White Corfu ενισχύει το χαρτοφυλάκιο boutique hotels της Εταιρείας μας και είναι στα πλαίσια της στρατηγικής μας να επενδύουμε σε τουριστικά ακίνητα υψηλής εισοδηματικής απόδοσης που παρουσιάζουν και δυνατότητα υπεραξίας. Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την καταξιωμένη στον χώρο εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων, HotelBrain Α.Ε.»

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ