Ελληνίδα η νέα διευθύντρια Μάρκετινγκ του St. Regis Abu Dhabi

19-12-19 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Η κ. Μαρία Τσιόμου ορίστηκε νέα διευθύντρια Μάρκετινγκ του ξενοδοχείου St. Regis Abu Dhabi.

Στη νέα της θέση στο ξενοδοχείου St. Regis Abu Dhabi, θα έχει την επίβλεψη του brand, του μάρκετινγκ και της στρατηγικής επικοινωνίας του ξενοδοχείου υποστηρίζοντας τη θέση του στην αγορά σπάνιων και μπουτίκ εμπειριών φιλοξενίας.

Θα συνεργάζεται στενά με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Νταμπι, εξερευνώντας δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης του προορισμού. Στα βασικά της καθήκοντα θα είναι επίσης ο εντοπισμός και η συνεργασία με βασικούς συνεργάτες προκειμένου να αναβαθμισει περαιτέρω τη θέση του ξενοδοχείου.

Η κ. Τσιόμου έχει εκτεταμένες γνώσεις για τα brand πολυτελείας, τις επιχειρήσεις και την εμπειρία πελατών από την 16ετή καριέρα της στην ξενοδοχειακή βιομηχανία. 

Έχει εργασθεί σε κορυφαία ξενοδοχειακά brand, όπως η Marriott International και η Starwood Hotels & Resorts και έχει διατελέσει σε θέσεις μάνατζμεντ στις Luxury Collection και St. Regis Hotels.

Πρόσφατα είχε την επίβλεψη για το άνοιγμα του πρώτου St. Regis Hotel στην Ιορδανία, του St. Regis Amman. Επιπλέον, ήταν στους συντελεστές του νέου Vogue Arabia και του βίντεο του St. Regis Amman το οποίο περιελάμβανε διάσημες ηθοποιούς με παραγωγό τον Saba Moubarak.

Κατά την παραμονή της στην Ιορδανία ήταν επικεφαλής στο άνοιγμα των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ του Al Manara Hotel, αναλαμβάνοντας στρατηγική για την τοποθέτηση του ξενοδοχείου στην αγορά του προορισμού του, Aqaba – Petra – Wadi Rum.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο εταιρικό γραφείο ως ειδικός brand για τα brand Sheraton, Westin και Special Select στην περιοχή EAME, καθώς και ως διευθύντρια του brand των Luxury Hotels Hotels και The St. Regis Hotels, παρουσίασε στην αγορά τις τρεις νέες ταυτότητες brand και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην εκτέλεση των σχεδίων των brand από παγκόσμιο μέχρι περιφερειακό και ξενοδοχειακό επίπεδο. Ένα από τα επιτεύγματά της ήταν να υποστηρίξει την παγκόσμια συνεργασία της The Luxury Collection Hotels & Resorts με προορισμούς στην περιοχή EAME για 18 ξενοδοχεία, σε επτά διαφορετικούς προορισμούς, αυξάνοντας την πελατεία τους κατά 233%.

Η κ. Τσιόμου ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα και είχε θέσεις στο front desk και αργότερα marketing coordinator, ενώ στη συνέχεια ήταν διευθύντρια μάρκετινγκ στα The Romanos Hotel και του The Westin Costa Navarino του συγκροτήματος της Costa Navarino.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια