Καθήκοντα executive chef στο Shangri-La Hotel στο Ντουμπάι ανέλαβε ο Νικόλαος Τσιμιδάκης.
Ο κ. Τσιμιδάκης έχει εμπειρία 25 ετών στη ξενοδοχειακή βιομηχανία, εκ των οποίων τα 7 στο Ντουμπάι.
Από τη νέα του θέση, θα ηγηθεί στις γαστρονομικές προτάσεις του ξενοδοχείου στα 6 εστιατόρια και μπαρ του, καθώς και στις επιλογές γεύματος στα δωμάτια και τα σνακ.
Ο κ. Τσιμιδάκης έχει εργασθεί στην Ευρώπη, την Ωκεανία και τις ΗΠΑ, καθώς και στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Πρόσφατα ήταν Cluster Executive Sous Chef στο Intercontinental Dubai - Festival City και Executive Chef στο Nola Social House. Έχει, επίσης, εργασθεί στην Princess Cruises και σε εστιατόριο βραβευμένο με Michelin στην Αθήνα.