Έλληνας ο νέος executive chef στο ξενοδοχείο Shangri-La στο Ντουμπάι

06-03-19 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Καθήκοντα executive chef στο Shangri-La Hotel στο Ντουμπάι ανέλαβε ο Νικόλαος Τσιμιδάκης.

Ο κ. Τσιμιδάκης έχει εμπειρία 25 ετών στη ξενοδοχειακή βιομηχανία, εκ των οποίων τα 7 στο Ντουμπάι.

Από τη νέα του θέση, θα ηγηθεί στις γαστρονομικές προτάσεις του ξενοδοχείου στα 6 εστιατόρια και μπαρ του, καθώς και στις επιλογές γεύματος στα δωμάτια και τα σνακ.

Ο κ. Τσιμιδάκης έχει εργασθεί στην Ευρώπη, την Ωκεανία και τις ΗΠΑ, καθώς και στη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας. Πρόσφατα ήταν Cluster Executive Sous Chef στο Intercontinental Dubai - Festival City και Executive Chef στο Nola Social House. Έχει, επίσης, εργασθεί στην Princess Cruises και σε εστιατόριο βραβευμένο με Michelin στην Αθήνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νικόλαος Τσιμιδάκης σεφ

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour