Ο νέος πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της ASTA

09-10-18 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Την ανακήρυξη του κ. Γιώργου Παλιούρα, ως νέου Προέδρου του ελληνικού τμήματος (Greece Chapter), ανακοίνωσε η ένωση αμερικανών τουριστικών πρακτόρων, ASTA (American Society of Travel Advisors).

Ο κ. Παλιούρας, ως Υπεύθυνος Στρατηγικου Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της FedHATTA και γενικός έφορος του ΗΑΤΤΑ, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση του μεγάλου ετήσιου περιφερειακού συνεδρίου της ASTA που διεξήχθη τον Απρίλιο στην Αθήνα (ASTA Athens Destination Expo 2018), το οποίο ανέβασε τις προσδοκίες για περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών ροών από την Αμερική στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ASTA, κ. Bob Duglin, ο κ. Παλιούρας διαθέτει την κατάλληλη εξειδίκευση, ηγετική ικανότητα και διασυνδέσεις στη βιομηχανία ώστε να οδηγήσει το ελληνικό τμήμα της ASTA ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα στον κόσμο. 

Την ώρα που η ελληνική οικονομία συνεχίζει την πορεία ανάκαμψης, συνειδητοποιούμε οτι οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι των ΗΠΑ μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί στη συνεργασία με τους Έλληνες ομολόγους τους, με στόχο να αυξηθεί ο εισερχόμενος τουρισμό στη χώρα από τις ΗΠΑ, τόνισε ο κ. Duglin.

Ο κ. Παλιούρας είναι επίσης μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κρουαζιέρας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Rhapsody Travel στην Ελλάδα.

Διαθέτει 25ετή εμπειρία στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη διοίκηση ελληνικών εταιριών κρουαζιέρας και τουρ οπερέιτορ, ειδικεύεται στη Μεσογειακή κρουαζιέρα.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η ASTA αναφέρει οτι ο κ. Παλιούρας διαθέτει βαθιά γνώση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς και προσφέρει μια δυνατότητα να κτιστούν ισχυρές σχέσεις μεταξύ των μελών του ελληνικού τμήματος της ASTA και των χιλιάδων μελών διεθνώς της ASTA.

H ASTA αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών συμβούλων στις ΗΠΑ, με εκατοντάδες μέλη και σε χώρες του εξωτερικού. Τα μέλη της αντιπροσωπεύουν το 80% του συνόλου των ταξιδίων που διατίθενται στην αγορά των ΗΠΑ μέσω τουριστικών γραφείων.

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων