Επανεκλογή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων

18-05-17 | ΠΡΟΣΩΠΑ

O κ. Peter De Wilde, διευθύνων σύμβουλος της Flanders Tourism, επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων (ETC) για την επόμενη τριετία, κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη σήμερα, κατά την 93η Γενική Συνέλευση της Επιτροπής στο Πόρτο.

Οι στόχοι του κ. De Wilde εστίαζαν σε 3 πυλώνες: το μάρκετινγκ για την Ευρώπη σε μακρινούς προορισμούς, την ενίσχυση της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας και τη βελτίωση της διακυβέρνησης του οργανισμού. 

Οι προσπάθειές του κέρδισαν τη στήριξη όλων των μελών της ETC, τα οποία τον εμπιστεύθηκαν στην ηγεσία της Επιτροπής για την επόμενη 3ετία.

Στην ατζέντα του για τη νέα θητεία είναι η συνέχιση της δουλειάς στην ανάπτυξη της Επιτροπής εν όψει των προσκλήσεων που θέτει το νέο κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον της Ευρώπης αλλά και η διεύρυνση των στόχων του οργανισμού με νέα ζητήματα.

Προτεραιότητες της ερχόμενης 3ετίας είναι η διεύρυνση του δικτύου μελών της ETC στην Ευρώπη, η επιλογή νέων ενισχυτικών θεμάτων και αγορών-στόχων, ο καθορισμός νέων ενεργειών για την αντιμετώπιση ζητημάτων που επηρεάζουν τον ευρωπαϊκό τουρισμό, η συνέχιση της συμμετοχής της ETC στον ιδιωτικό τομέα και η εφαρμογή νέων στρατηγικών μάρκετινγκ.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι