Ο νέος πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau

29-03-17 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη με πολύ καλές προοπτικές για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού, ενός πολλά υποσχόμενου τομέα, όπως είπε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Γραφείου για το συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη- Thessaloniki Convention Bureau (TCB), Γιάννης Ασλάνης.

Ο κ. Ασλάνης τόνισε ότι όσο η αναγνωρισιμότητα της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό αυξάνεται, τόσο αυτό θα επιστρέφει ως κέρδος για την πόλη. Άλλωστε, οι συμμετέχοντες σε συνέδρια, σύμφωνα με έρευνες, όταν γνωρίζουν έναν προορισμό και τους αφήνει θετικές εντυπώσεις, συνήθως επιστρέφουν με τις οικογένειές τους για διακοπές, όπως επεσήμανε ο κ.Ασλάνης.

“Ο συνεδριακός τουρισμός μπορεί να προσφέρει αυτό που όλοι εμείς οι επαγγελματίες ζητάμε: την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αξίζει λοιπόν να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτόν”, σημείωσε.

Ο φορέας μετά την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας του προηγούμενου συμβουλίου προχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο: Πρόεδρος Γιάννης Ασλάνης, Αντιπρόεδρος Ειρήνη Σιδηροπούλου, Γενική Γραμματέας Βίκυ Παπαδημητρίου, Αναπληρωτής γενικός γραμματέας Karl Chehab, Ταμίας Κωνσταντίνα Μαμαδά και μέλη Σπύρος Πέγκας και Πρόδρομος Μοναστηρίδης.

 

διαβάστε ακόμα

Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour
Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων
Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα