Ο νέος γενικός διευθυντής στο Four Seasons Καΐρου

24-02-17 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο Δημήτριος Ζαρίκος αναλαμβάνει νέος περιφερειακός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Four Seasons Hotel Cairo στο Nile Plaza.

Ο κ. Ζαρίκος έχει εργασθεί ξανά στο παρελθόν στην Four Seasons, διαθέτοντας πλούσια εμπειρία από ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της 27χρονης πορείας του στο χώρο των ξενοδοχείων, έχει ανοίξει 7 ξενοδοχεία, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αίγυπτος, η Γαλλία και ο Καναδάς.

Την περασμένη 9ετία, ο κ. Ζαρίκος είχε βάση στο Τορόντο, όπου άνοιξε τη νέα ναυαρχίδα του ομίλου, το Four Seasons Hotel Toronto, εισάγοντας ένα νέο επίπεδο στην πολυτελή φιλοξενία της πόλης.

Πρόκειται για τη δεύτερη θέση του στο Κάιρο, καθώς το 2000 ήταν βασικός ηγέτης στο άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου του ομίλου στη Μ. Ανατολή, του Four Seasons Hotel Cairo στο The First Residence, ένα ξενοδοχείο που έθεσε νέα δεδομένα για την εποχή του στην περιοχή.

Από τη θέση του γενικού διευθυντή του Four Seasons Cairo στο Nile Plaza, θα θέσει νέα δεδομένα σε ένα ήδη θρυλικό ξενοδοχείο του Καϊρου και της ευρύτερης περιοχής. Ως περιφερειακός αντιπρόεδρος, θα είναι επικεφαλής των άλλων μονάδων του ομίλου στο Cairo (First Residence), στην Αλεξάνδρεια (San Stefano), στο Σαρμ ελ Σέιχ, το Μπακού και το Αζερμπαϊτζάν καθως και ξενοδοχεία που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Ζαρίκος έχει κερδίσει το βραβείο ξενοδόχου της χρονιάς του Hotelier Magazine, το βραβείο Καλύτερου Ξενοδοχείου του Travel + Leisure στον Καναδά, το USA Top Hot List του Condé Nast Traveler κ.α.

Διαθέτει Bachelor of Science στη Διαχείριση Ξενοδοχείων από το Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων της Ρόδου και Μάστερ Επαγγελματικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Cornell και το ESSEC Business School στο Παρίσι (IMHI). Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ελληνικά.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή