ΕΟΤ Ρωσίας: ενίσχυση της καμπάνιας για Ελλάδα - στόχος τα ταξίδια όλο το χρόνο

09-11-16 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Σε 800-850.000 ρώσους τουρίστες στοχεύει η Ελλάδα μέχρι το κλείσιμο του έτους, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του ΕΟΤ Ρωσίας, Πολύκαρπο Ευσταθίου, στο ενημερωτικό πόρταλ της ένωσης ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR.

Σύμφωνα με τον κ. Ευσταθίου, η Ρωσία αποτελεί σημαντική αγορά για την Ελλάδα και το προξενείο της Ελλάδας εκδίδει visa πολλαπλών εισόδων με μεγάλη διάρκεια. Φέτος έχουν εκδοθεί περισσότερες από 550.000, μερικές από τις οποίες έχουν 3ετή διάρκεια. Στόχος είναι, με την πολιτική αυτή να αυξηθεί ο αριθμός των Ρώσων στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο μέσα στο 2017, είπε.

Στόχος επίσης της χώρας μας, όπως είπε, είναι να γίνει προορισμός για όλες τις εποχές για τους Ρώσους, καθώς πέρα από το μοτίβο διακοπών ήλιος-θάλασσα, διαθέτει πλούσια πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά, εξαιρετική γαστρονομία, πλούσιο πρόγραμμα εκδρομών που μπορεί κανείς να απολαύσει καθόλη τη διάρκεια του έτους. Ο Σεπτέμβριος, όπως είπε, ήταν καλός.

Ο κ. Ευσταθίου αποκάλυψε ότι η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε συζητήσεις με το υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας για ένα ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα προσφέρει επιλογές διακοπών στην Ελλάδα τη χαμηλή σεζόν σε Ρώσους από τα βόρεια τμήματα της Ρωσίας, όπου η ηλιοφάνεια είναι περιορισμένη. 

Ως παράδειγμα ανέφερε την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες μπορούν να υποδεχθούν καθόλη τη διάρκεια του έτους τουρισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, είπε, πασχίζουμε να εκδίδουμε visa με μεγάλη διάρκεια στους Ρώσους τουρίστες.

Για τη νέα σεζόν, τόνισε ότι ο προϋπολογισμός για την προώθηση της Ελλάδας στη Ρωσία θα κινηθεί στην κατεύθυνση διαφημιστικής καμπάνιας και αυξημένες δραστηριότητες, όπως η συνεργασία με ρώσους τουρ οπερέιτορ.

Βοηθούμε τους τουρ οπερέιτορ στην προώθηση τόσο των προορισμών μαζικού τουρισμού όσο και των θεματικών περιοχών της Ελλάδας και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε όσους προσφέρουν καινούριους, είπε.

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες