Ο νέος CEO Ανάπτυξης για την Ευρώπη της Wyndham

12-09-16 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Tην ανάθεση καθηκόντων Διευθύνοντος Συμβούλου Ανάπτυξης για την Ευρώπη, τη Μ. Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική (ΕΜΕΑ) στον Philippe Bijaoui ανακοίνωσε σήμερα ο Όμιλος ξενοδοχείων Wyndham.

Ο όμιλος ξενοδοχείων, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στον κόσμο με σχεδόν 8.000 ξενοδοχεία και 16 brand, φέτος έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος στην περιοχή EMEA, καθώς λάνσαρε το brand Super 8 στην Ευρώπη, εγκαινίασε το 50ο ξενοδοχείο του στην Τουρκία, επεκτάθηκε στην Ελλάδα με το Wyndham Grand Athens και προανήγγειλε τη λειτουργία νέων ξενοδοχείων σε ανερχόμενους προορισμούς όπως το Ομάν, το Ιρακ και την Αιθιοπία.

Aπό τα νέα του καθήκοντα ο κ. Bijaoui θα είναι να επιβλέπει την ταχεία επέτκαση της εταιρίας στην περιοχή ευθύνης του, την εισαγωγή νέων brand σε καθιερωμένες αγορές και την ανάπτυξη σε 73 χώρες όπου ο όμιλος έχει ήδη παρουσία.

Ο κ. Bijaoui διαθέτει εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια στο χώρο του ξενοδοχειακού real estate και της επέκτασης σε αγορές στην περιοχη ΕΜΕΑ, ενώ πρόσφατα διετέλεσε αντιπρόεδρος Ανάπτυξης για την Ευρώπη στον Όμιλο InterContinental. Στο παρελθόν έχει βρεθεί σε ανώτερες επιτελικές θέσεις στο τμήμα της ανάπτυξης σε εταιρίες όπως οι Rezidor, Club Med, HVS International, City Hotels S.A. και Groupe Immobilière Hôtelière. 

Διαθέτει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στα ξενοδοχεία και τη διαχείριση catering από το Πανεπιστήμιο I.M.H.I. Cornell και μιλά πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες.

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour