Η Tasia Malakasis είναι παραγωγός κατσικίσιου τυριού που φτιάχνεται με βάση την ελληνική παράδοση και συνδυάζεται με την τοπική γαστρονομία και τα προϊόντα της Αλαμπάμα.
Είναι ιδιοκτήτρια του Belle Chevre στο Elkmont της Αλαμπάμα και δείχνει πώς το κόνσεπτ της παραγωγής παραμένει ζωντανό στη γαστρονομική κοινότητα της Αλαμπάμα.
Παρουσιάζει, μέσα από βίντεο στο Conde Nast Traveller, τη γαστρονομία της περιοχής, έχοντας διαλέξει η ίδια αυτό το δρόμο, εγκαταλείποντας την καριέρα που είχε στις τεχνολογίες του Ίντερνετ.
"Έμαθα από τη ελληνίδα γιαγιά μου και τον αμερικανό παππού μου ότι το φαγητό είναι γιορτή. Δεν δουλεύουμε για να παράγουμε τυρί, δουλεύουμε για να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους", αναφέρει η ίδια στο βίντεο.
Δείτε το...