Η ελληνίδα παραγωγός τυριού που διαφημίζει τη γαστρονομία της Αλαμπάμα στο Conde Nast

16-08-16 | ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Tasia Malakasis είναι παραγωγός κατσικίσιου τυριού που φτιάχνεται με βάση την ελληνική παράδοση και συνδυάζεται με την τοπική γαστρονομία και τα προϊόντα της Αλαμπάμα.

Είναι ιδιοκτήτρια του Belle Chevre στο Elkmont της Αλαμπάμα και δείχνει πώς το κόνσεπτ της παραγωγής παραμένει ζωντανό στη γαστρονομική κοινότητα της Αλαμπάμα.

Παρουσιάζει, μέσα από βίντεο στο Conde Nast Traveller, τη γαστρονομία της περιοχής, έχοντας διαλέξει η ίδια αυτό το δρόμο, εγκαταλείποντας την καριέρα που είχε στις τεχνολογίες του Ίντερνετ. 

"Έμαθα από τη ελληνίδα γιαγιά μου και τον αμερικανό παππού μου ότι το φαγητό είναι γιορτή. Δεν δουλεύουμε για να παράγουμε τυρί, δουλεύουμε για να κάνουμε τους ανθρώπους χαρούμενους", αναφέρει η ίδια στο βίντεο.

Δείτε το...

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή