Η ιδέα πίσω από το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen- Γράφει η Λία Ζαμπέτογλου

20-01-20 | ΑΠΟΨΗ

Γράφει η Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ

Τον Απρίλιο του 2018, όταν το ΙΝΣΕΤΕ διοργάνωσε το πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour, εμπνευσμένο από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει ούτε στο ελάχιστο την απήχησή, που θα είχε αυτή η δράση και πόσο θα αγαπηθεί από τους επαγγελματίες του τουρισμού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ενάμιση χρόνο μετά και έχοντας διοργανώσει 15 Σχολεία Τουρισμού OnTour, με πάνω από 4.000 συμμετέχοντες, σε 10 περιοχές της χώρας, διαπιστώσαμε ότι, την ίδια ανάγκη για στοχευμένη γνώση και ενημέρωση με τους επαγγελματίες έχουν και τα νέα ταλέντα του κλάδου, που είτε μόλις ξεκίνησαν την καριέρα τους, είτε σπουδάζουν, επενδύοντας στην ανάπτυξη τους μέσα στον τουρισμό. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του Σχολείου Τουρισμού OnTour Next Gen. Από την ανάγκη να «μιλήσουμε» στους νέους στην γλώσσα τους και να απευθυνθούμε στις ανάγκες τους σε γνώσεις και δεξιότητες, στην τρυφερή αυτή στιγμή της καριέρας τους: Στην αρχή!

Η ιδέα πίσω από το Σχολείο Τουρισμού OnTour Next Gen, είναι να συμβάλλει στη μείωση του χάσματος στις δεξιότητες και τις γνώσεις που αναζητά η αγορά, σε σχέση με αυτές που έχουν οι νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες και να εμπνεύσει τα νέα ταλέντα του τομέα για μία καριέρα με σκοπό, νόημα και στρατηγική, κάνοντάς τους πρωτίστως καλύτερους ανθρώπους και κατ’ επέκταση καλύτερους επαγγελματίες.

Κάνοντας λοιπόν πράξη την ιδέα αυτή, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, θα υποδεχτούμε στον Πολυχώρο Αθηναΐδα όλους τους νέους του ελληνικού Τουρισμού, που επιθυμούν να κάνουν Switch σε «PRO MODE», για δύο ημέρες γεμάτες με μηνύματα, ενέργεια και έμπνευση.

Join the Ride

https://www.eventora.com/el/Events/stot-next-gen-Athens

Η συμμετοχή, όπως σε κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour, είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη