Έρευνα Focus Bari: Οι επαγγελματίες του τουρισμού εμπιστεύονται το Tornos News

17-11-17 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Οι επαγγελματίες του τουρισμού εμπιστεύονται το Tornos News για την ενημέρωσή τους, με την συντριπτική πλειονότητα να το αξιολογεί εξαιρετικό και πολύ καλό, αναδεικνύοντας την αξιοπιστία πληροφόρησης και την ποιότητα του περιεχομένου του, ως τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. 

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της έρευνας, που διενήργησε η εταιρεία Focus Bari στους επισκέπτες του www.tornosnews.gr, που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο στην ελληνική και διεθνή έκδοση του Tornos News, καθώς και μέσω του Newsletter. 

Συνολικά συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο 612 επισκέπτες, αριθμός εξαιρετικά ικανοποιητικός για την εξαγωγή αξιόπιστων συμπερασμάτων, με δεδομένο ότι για την συμπλήρωση των ερωτημάτων απαιτούνταν περίπου 10 λεπτά από τον αναγνώστη. Η διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας ήταν από τις 5 Μαΐου 2017 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2017. 

Αναλυτικά τα ευρήματα της έρευνας, που δείχνουν την μεγάλη αποδοχή που έχει το Tornos News από το αναγνωστικό του κοινό (πάνω από 1 εκατομμύριο μοναδικοί αναγνώστες το χρόνο):  

 Το Newsletter του Tornos News 

Η διεθνής έκδοση του Tornos News  

Η κυριαρχία των ενημερωτικών ιστοσελίδων

Από τις απαντήσεις των αναγνωστών μας αναδεικνύεται επίσης η κυριαρχία των ενημερωτικών ιστοσελίδων ως βασική πηγή πληροφόρησης, με την πλειονότητα να τις θεωρεί γενικά αξιόπιστες. Tα συμπεράσματα σε αυτήν την ενότητα: 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Όλη η ομάδα του Tornos News αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το αναγνωστικό μας κοινό για τη μεγάλη ανταπόκριση στην έρευνα και για τα τουλάχιστον 10 πολύτιμα λεπτά που διέθεσαν για να απαντήσουν στο τόσο χρήσιμο για μας ερωτηματολόγιο. 

Η υπόσχεσή μας: Να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι, με περισσότερη χρήσιμη ενημέρωση, που θα βοηθά τους επαγγελματίες του τουρισμού στην καθημερινή δουλειά τους.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι