Γαστρονομικό ταξίδι στη Σαντορίνη με ντοματοκεφτέδες και μπουσέ

25-05-20 | Διάφορα

Από τα διάσημα κρασιά και το ντοματάκι μέχρι τη φάβα η Σαντορίνη έχει να προτείνει μια σειρά από γεύσεις που ανακαλύπτεις για πρώτη φορά και σε ενθουσιάζουν. Το ηφαιστειακό έδαφος και το ιδιαίτερο μικροκλίμα της Σαντορίνης έχουν σαν αποτέλεσμα να καλλιεργούνται και να μεγαλώνουν μια σειρά από προϊόντα μοναδικά στη γεύση. Αυτό βέβαια συνδυάζεται και με τις μοναδικές συνταγές του νησιού οι οποίες είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας ετών. Σαντορίνη και γαστρονομία πάνε μαζί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο exploringgreece.tv

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ