Φεστιβάλ Bollywood στην Αθήνα

26-06-18 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τις 29 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου θα διοργανωθεί το 6ο Φεστιβάλ Bollywood και πολιτισμικών χορών, στο Θέατρο Δώρα Στράτου.

Ο ΕΟΤ αποφάσισε να συμμετάσχει οικονομικά στη διοργάνωση.

Το 6ο Φεστιβάλ Bollywood και πολιτισμικών χορών αποτελεί ένα πολύ σημαντικό global πολιτιστικό-καλλιτεχνικό festival που στόχο έχει την προβολή της πολύπτυχης ταυτότητας της Ελλάδας στο εξωτερικό, τονίζοντας τα σύγχρονα εναλλακτικά στοιχεία του πάντοτε κλασικού και πολυπολιτισμικού της χαρακτήρα καθώς εφαλτήριο και παράγοντα έμπνευσης των διοργανωτών αποτελεί το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το πολιτιστικό σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής  από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου» . Το εν λόγω φεστιβάλ επομένως, τιμά την Ελλάδα και αποτελεί σημαντική ευκαιρία προβολής της χώρας μας ειδικότερα στην Ινδία.

Εξάλλου, ο ΕΟΤ θα έχει παρουσία και στην εκδήλωση του Τ.Ο. "Moser Reisen" η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Arbing Άνω Αυστρίας, την Πέμπτη 28 Ιουνίου με σκοπό την προβολή του ετήσιου ταξιδιού της Ένωσης Συνταξιούχων Άνω Αυστρίας που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα με εβδομαδιαίες ναυλωμένες πτήσεις από το Unz προς Αθήνα – Αττική, Ολυμπιακή Ριβιέρα, Μετέωρα, Βεργίνα και Θεσσαλονίκη.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι