Η Μαράια Κάρεϊ μένει για πρώτη φορά σε χόστελ και ξετρελαίνεται!

09-04-18 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια πρωτότυπη επιλογή διαμονής αποφάσισαν να κάνουν οι συνεργάτες της μεγάλης αμερικανίδας σταρ Μαράια Κάρεϊ, κατά το πρόσφατο ταξίδι της στη Βαρκελώνη, κάνοντας κράτηση για λογαριασμό της όχι σε κάποιο χλιδάτο πανάκριβο ξενοδοχείο αλλά σε... χόστελ!

Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια, παρά το πρώτο σοκ που βίωσε αντικρίζοντας τους απλούς χώρους του χόστελ, καθώς περνά η ώρα και δεδομένου οτι οι υπηρεσίες τους έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν, φαίνεται να ελκύεται όλο και περισσότερο από ένα είδος καταλύματος που δεν είχε επιλέξει ποτέ ξανά στη ζωή της και το οποίο σε αντίθεση με τα πανάκριβα πεντάστερα ξενοδοχεία των 1.000 δολαρίων τη βραδιά, της κόστισε μόλις 30 δολάρια.

Αυτό είναι το περιεχόμενο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της πλατφόρμας χόστελ, Hostelworld, το οποίο φέρει το μότο "Ακόμα και οι ντίβες πιστεύουν", με την τραγουδίστρια συνοδεία των συνεργατών της να εισέρχεται στους χώρους του με έκπληξη στην αρχή, αλλά στη συνέχεια να φαίνεται να διασκεδάζει ιδιαίτερα τη διαμονή της σε αυτό.

Το σύντομο βίντεο που δημιούργησε η πλατφόρμα επιδιώκει να αναδείξει πόσο έχει αλλάξει η ταξιδιωτική βιομηχανία και οτι πλέον τα χόστελ είναι καταλύματα που προσφέρουν μεγάλη άνεση, καλές υπηρεσίες και καθαριότητα με μικρό κόστος.

Κάποιοι νόμιζαν οτι θα ήταν αστείο να μείνω σε ένα χόστελ, όμως εντυπωσιάστηκα με το πόσο φιλική και όμορφη ήταν η διανυκτέρευση σε αυτό, δήλωσε η ίδια. Το χόστελ δεν ήταν απλώς πεντακάθαρο, αλλά είχε και μοντέρνα επίπλωση και μεγάλους χώρους. Για τους ταξιδιώτες, είναι η σωστή επιλογή για άνετη και προσιτή διαμονή, τόνισε.

Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί οτι τα χόστελ έχουν αλλάξει πολύ την τελευταία δεκαετία, τόνισε ο διευθυντής του brand, Marek Mossakowski. Όπως είπε, σήμερα, τα χόστελ διαθέτουν όλες τις ευκολίες των ακριβών ξενοδοχείων σε προσιτές τιμές και προσφέρουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους. Θέλαμε να δείξουμε ότι ακόμα και μια πραγματική ντίβα μπορεί να μείνει σε χόστελ για να αποδείξουμε οτι ακόμα και οι πιο απαιτητικοί ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός χόστελ, τόνισε.

Δείτε το βίντεο...

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός