Στις 30 Ιουνίου ξεκινά το Kavala Air Sea Show - Pageo Flying Day

20-04-17 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Καβάλα η διεθνής διοργάνωση ≪6th Kavala Air Sea Show - Pageo Flying Day≫.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει πτητικές ναυτικές και ιστιοπλοϊκές επιδείξεις, στατική αεροπορική έκθεση, παράλληλες δράσεις κ.α.

Πρόκειται για ένα ετήσιο θέαμα επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας με κέντρο το λιμάνι Απόστολος Παύλος. Σε ένα φυσικό θέατρο που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο Ουρανός και η Θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.

Για την υλοποίηση της θα συνεργασθούν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι Δήμοι Καβάλας και Παγγαίου,  το Επιμελητήριο Καβάλας και η Δημωφέλεια. Για πρώτη φορά η διοργάνωση PFD 2017 με οργανωτική ευθύνη του Δήμου Παγγαίου προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην περιοχή  του κόλπου Περάμου Καβάλας στις 2 Ιουλίου 2017. Ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2011 με τον Δήμο Καβάλας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα  Καβάλας ως επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής και μέλη τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τη Δημωφέλεια, τον Σύνδεσμό Ξενοδόχων, το Σωματείο Καφεζυθοπολών και την AOPA Hellas. Μέχρι σήμερα διεξάγεται σε ετήσια βάση χωρίς διακοπή πλην του 2015.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη